UŽAS! Bivšem napadaču AMPUTIRANA noga, oglasio se Pari Sen Žermen i sve potvrdio! (FOTO)
Park Prinčeva, Foto: Starsport©

strašno!

UŽAS! Bivšem napadaču AMPUTIRANA noga, oglasio se Pari Sen Žermen i sve potvrdio! (FOTO)

Vest koja je jako teško pala svima na "Parku prinčeva"

Objavljeno:

Jezive vesti stižu iz Francuske! Nekadašnjem fudbalskom asu i napadaču Pari Sen Žeremena, Brunu Rodrigezu je amputirana noga.

On je imao velike probleme sa skočnim zglobom desne noge i to ga je mučilo i dok se bavio fudbalom, a posebno od kada je otišao u penziju. Lekari su mu objasnili da je to jedini rešenje, što je Bruno prihvatio.

Stigla je i zvanična potvrda od strane udruženja igrača u kojoj je obrazloženo da je "Rodrigezu amputirana noga zbog posledica koje je na njega ostavila fudbalska karijera."

Posle toga se oglasio i PSŽ, klub u kom je na 18 mečeva dao šest golova. Poslali su dirljivu poruku.

- Svi u klubu ti šaljemo podršku, uz tebe smo. Nadamo se da ćemo uskoro moći da ti pružimo dobrodošlicu na 'Parku prinčeva' - napisali su Parižani uz snimak gola za pobedu koji je dao u sezoni 1998/99.

Rodrigez je rođen 25. novembra 1972. godine, karijeru je počeo u Monaku. Igrao je zatim za Bastiju, Strazbur, Mec, PSŽ, pa je na kratko bio u Engleskoj, u Bredfordu. Vratio se potom u Francusku, potpisao je za Lans, ali su ga oni poslali na čak četiri pozajmice. Prvo u Gengan, pa Rajo Valjekano, onda u Ažaksio i Mec. Karijeru je završio u Klermonu. Na 259 mečeva je dao 76 golova.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.