NATHO ZABRINUO SVE PRISTALICE CRNO-BELIH: Svi navijači su u šoku posle reči fudbalera Partizana!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

biće bolje

NATHO ZABRINUO SVE PRISTALICE CRNO-BELIH: Svi navijači su u šoku posle reči fudbalera Partizana!

Možda to što ne volimo pritisak tokom celog meča, a možda i mi nismo bili baš fokusirani

Objavljeno: 17:28h

Dan nakon prve utakmice osmine finala Lige konferencije protiv Fejenorda i debakla rezultatom 5:2, putem klupskog sajta oglasio se Bibars Natho.

Izraelac je u 13. minutu doveo Partizan u prednosti i istom prilikom se povredio, te je napustio igru prerano, što je uticalo na dalji tok.

- Da, izuzetno teška utakmica! Znali smo da ćemo igrati protiv holandskog tima koji je veoma dobar u napadu i da će nam to biti problem. Danas nismo igrali najbolje, ali ovo je fudbal i moramo se pripremiti za sledeću veoma važnu utakmicu u nedelju - rekao je Natho.

Fejenord je na svaki Partizanov gol imao odgovor već posle pet minuta.

- Da, ovog puta se to desilo dva puta. Holandski tim je dobar u napadu i imaju dobre vezne igrače i napadače. Mi moramo poraditi na našim greškama koje smo napravili danas. Naš trener će sesti sa nama i probaćemo da nakon analize popravimo to, ali najbitnije je da se spremimo za utakmicu u nedelju -

Bibras Natho, FK Partizan, FK Fejenord
foto: Starsport

Šta je najveća razlika bila između Partizana i Fejenorda?

- Danas se više radilo o mentalitetu. Možda to što ne volimo pritisak tokom celog meča, a možda i mi nismo bili baš fokusirani i previše smo razmisljali o Super ligi. Ne znam, ali nismo najbolje odigrali -

Kako se ti osećaš? Kakva je povreda u pitanju?

- Nisam siguran, sutra ćemo videti na pregledu. Ne osećam se najbolje, ali nadam se da nije ništa ozbiljno - rekao je Natho na kraju.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.