SRPSKA LEPOTICA POSTAJE VLASNICA ČELSIJA? Abramovič prodaje svetskog prvaka njenom mužu MILIJARDERU! (VIDEO)
Nik Kendi i Holi Valans, Foto: Profimedia

ne mogu bez istočne krvi

SRPSKA LEPOTICA POSTAJE VLASNICA ČELSIJA? Abramovič prodaje svetskog prvaka njenom mužu MILIJARDERU! (VIDEO)

Ovakav novac malo koji bogataš ima il ije spreman da ga izdvoji za premijerligaša, a navodno jedan takav Nik Kendi

Objavljeno:

Rat u Ukrajini je poremetio sve sfere, pa i fudbal. I to na najvišem nivou.

Roman Abramovič je maltene preko noći od prosečnog engleskog kluba Čelsija napravio višestrukog prvaka države, pa i Evrope, a pre manje od mesec dana i sveta!

Sve zahvaljujući bogatstvu stečenom posle raspada SSSR-a, ali to bi sada moglo da "dođe na naplatu".

Zbog povezanosti sa režimom Vladimira Putina, njegov "omiljeni sin" Abramovič je poslednjih nekoliko godina na na listi nepoželjnih u Britaniji, imovina mu je pod istragom i primoran je da ne ulazi na Ostrvo.

Roman Abramovič
foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

A posle izibijanja sukoba u Ukrajini, odlučio je da proda londonski klub i to za 3 milijarde funti.

Ovakav novac malo koji bogataš ima il ije spreman da ga izdvoji za premijerligaša, a navodno jedan takav je Nik Kendi. Ono što je posebno zanimljivo za srpsku javnost je da je supruga ovog britanskog milijardera poznata glumica i pevačica Holi Valans - koja ima srpsko poreklo.

Rođena je u Australiji, tamo je stekla slavu i popularnost, a devojačko prezime joj je zapravo Vukadinović. Njen otac Rajko Vukadinović bio je maneken i pijanista u Beogradu, a kada se preselio u Australiju oženio je Rejčel Stivens, Britanku koja ima i špansko poreklo.

Holi je snimila je veliki broj uloga u serijama i filmovima. Izdvajaju se "Prison Break", serijama "CSI Miami" i "CSI New York", kao i filmovi "Taken" i "Dead or Alive", a iza sebe ima i dva uspešna muzička albuma.

Očekuje se da Nik Kendi ponudi 2,5 milijardi funti, što bi ipak moglo da bude dovoljno jer Abramovič želi da proda klub što pre. Uz to je Britanac najavio da želi da uloži čak 1,5 milijardi funti u rekonstrukciju “Stamford Bridža”, pa bi ovo moglo dodatno da pogura kupovinu. Da li će Srpkinja postati prva dama Čelsija ostaje da se vidi u danima pred nama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.