Italija u sredu igra sa Srbijom, ali su Datomeove reči upućene Crvenoj zvezdi, a ne Saletovim Orlovima! (FOTO)
Foto: AP

GOSPODIN ČOVEK

Italija u sredu igra sa Srbijom, ali su Datomeove reči upućene Crvenoj zvezdi, a ne Saletovim Orlovima! (FOTO)

Mi smo se naježili, a vi?

Objavljeno:

Nećemo mnogo da dužimo uvodom, želimo samo da napomenemo da je pred vama pisamce koje je preko društvenih mreža Luiđi Datome poslao Peru Antiću, koji je pre par dana prešao u Crvenu zvezdu.

Interesantno, pera se latio dan pred meč sa Srbijom...

HIDO TURKOGLU: Pokazaće Bogdan Bogdanović Amerikancima ko je on! (VIDEO)

- Momci, treba da znate da svaki put kada napišem nešto poput ovoga, bilo za Ekpea (Judoa), Bogdana (Bogdanovića), ali kada god pišem nešto dobro o ljudima, životinjama, gradovima ili činjenicama - Pero mi posle nekoliko minuta pošalje poruku kako sam lažov, kako ni sam ne verujem ni u jednu jedinu reč koju sam napisao, da sam to napisao da bih... hajde da tako kažemo, da bih zafrkavao ljude. Sada je tvoj red. Ne zanima me što ću te zafrkavati!

foto: Printscreen/Twitter

Konačno nećeš zauzimati moje mesto u svlačionici, nećeš me vući za bradu, nećeš mi ponovo šišati prelepu kosu, nećeš mi dosađivati kada čitam, nećeš inficirati zajednička mesta, nećeš mi tražiti da te vodim u teretanu! Ali... Uvek postoji 'ali'. Kakav si šampion i neverovatan saigrač bio! Treninzi i putovanja neće biti isti bez tvoje neprestane želje da pričaš i šališ se sa ljudima. Ti si jedan od mojih najboljih saigrača svih vremena. Ludo ćeš mi nedostajati BRATE - poručio je na engleskom Datome, sa sve "brate" na kraju, ispisano na srpskom.

NAJBOLJI IGRAČ ITALIJE: Kad sam prvi put video Danilovića bio sam mnogo nervozan! Ipak je to Danilović!

BONUS VIDEO: Goran Dragić za Espreso sport posle pobede nad Ukrajinom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.