E, ovo su stvarno najgore moguće vesti za Srbiju pred Eurobasket! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NADA UMRLA!

E, ovo su stvarno najgore moguće vesti za Srbiju pred Eurobasket! (VIDEO)

Ukoliko ste neko ko ima običaj da se iznervira oko raznih stvari, bolje je da ne ulazite u ovaj tekst!!!
Objavljeno:

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević definitivno neće moći da računa na usluge Stefana Markovića na nastupajućem Evrobasketu pošto je prvotimac Zenita ostao dosledan ranijoj odluci.

Bio je jedan od najvećih talenata jugoslovenske košarke, draftovan u NBA, pa nestao, ali je pre kraja uradio nešto neverovatno! (FOTO) (VIDEO)

Stefan Marković je posle Olimpijskih igara saopštio da se povlači iz reprezentacije, a svoju odluku ponovo je obrazložio u intervjuu "Sporklubu".

- Nije to odluka koju sam doneo preko noći, niti neko treba da me moli, nisam klinac. Jedini razlog jeste moje fizičko stanje. Godine sam proveo u jakom ritmu bez pauze i to je ostavilo traga, telo mi ne dozvoljava više - objasnio je Marković.

Saša Đorđević je izrazio nadu da bi Marković mogao da promeni stav jer je potreban nacionalnom timu na Evrobasketu, ali to se sigurno neće dogoditi.

IZNENAĐENJE ILI NE? Zbog čega Grobari više žele Zvezdu nego Budućnost u polufinalu? (FOTO) (ANKETA)

- Krivo mi je i teško mi je, ali morao sam to da donesem tu odluku, pitanje je šta bi bilo u budućnosti da sam nastavio takvim tempom. Odluku sam doneo još pre Rija, to su znali ljudi oko mene i saigrači sa kojima sam baš blizak. Slučajno je izašlo u javnost i napravio se 'bum' - zaključio je Marković.

Ako je za utehu, selektor Đorđević će imati još nekoliko opcija kada je pozicija koju pokriva Marković u pitanju, pa ostaje da se vidi za koga će se odlučiti.

BONUS VIDEO: Zastava Partizana okrenuta naopako na 153. Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs/Sportklub.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.