SVI SU POTCENILI ŠPANIJU BEZ NJEGA: Saigrači seku njegov lik, Rudi sedi na podu i PLAČE u dresu legende! (VIDEO)
Foto: Printscreen/twitter/@EuroBasket

hit slavlje

SVI SU POTCENILI ŠPANIJU BEZ NJEGA: Saigrači seku njegov lik, Rudi sedi na podu i PLAČE u dresu legende! (VIDEO)

Fernandes jednostavno nije mogao da izdrži nalet emocija i seo je na pod iza zatvorenih vrata te počeo da plače

Objavljeno:

Iako možda nisu bili u prvom redu favorita za osvajanje zlata, košarkaška reprezentacija Španije uspela je u nedelju veče da postane prvak Evrope!

Španci su u finalu savladali selekicju Francuske rezultatom 88:76,a nedugo nakon finala videli smo najemotivniju scenu u kojoj je glavnu ulogu imao iskusni Rudi Fernandes.

Naime, Fernandes jednostavno nije mogao da izdrži nalet emocija i seo je na pod iza zatvorenih vrata te počeo da plače, dok je na sebi imao dres legende španske košarke Serhija Ljulja koji je zbog povrede propustio EP.

Bek Reala bio je jedan od igrača koji su falili Špancima. On se povredio tokom meča sa Islandom pred samo takmičenje i postalo je jasno da ne može na turnir, ali je igračima bio veoma značajan.

O tome koji Ljulj utiče na ovu ekipu i koliko je timski duh izgrađen u reprezentaciji Španije govori i snimak koji se pojavio nakon finalnog meča sa Francuzima.

Dvojica španskih košarkaša vide se kako makazama seku lik Serhija Ljulja, kako bi u svlačionici mogli da se fotografišu sa njim. Iako nije bio u Berlinu kada se osvajala zlatna medalja, Realov bek bi na taj način bio deo zajedničke fotografije na kojoj su zlatni momci sa Evropskog prvenstva i njegova silueta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.