GDE JE NESTALA PRELEPA DEVOJKA LUKE DONČIĆA? Kružile su razne glasine, a ovo je istina! (FOTO)
Anamarija Goltes, Foto: Printscreen/Instagram/anamariagoltes

svi se pitaju šta se dešava

GDE JE NESTALA PRELEPA DEVOJKA LUKE DONČIĆA? Kružile su razne glasine, a ovo je istina! (FOTO)

Anamarija se u poslednje vreme krije od očiju javnosti

Objavljeno: 14:38h

Dok Luka Dončić vodi reprezentaciju Slovenije ka završnici Evropskog prvenstva u košarci, na tom putu nema podršku sa tribina od svoje devojke Anamarije Goltes.

Dok su mnogi košarkaši došli u pratnji svojih lepših polovina i porodica poput Nikole Jokić, Lukine devojke nema na prvenstvu.

Ana Marija se samo oglasila pred početak turnira sa porukom podrške svom dragom i oda tada je nema kada je Eurobasket u pitanju.

Luka i Anamarija
Luka i Anamarijafoto: Printscreen/Instagram/anamariagoltes

U poslednje vreme su kružile glasine da je trudna zbog pojedinih fotografija koje su se pojavljivale, ali je prema pisanju pojedinih magazina koji se pozivaju na ekskluzivne informacije to demantovano i da par želi da uživa u ljubavu i da se posveti karijerama.

Luka i Anamarija se poznaju od 12. godine kada su im se porodice upoznale u Hrvatskoj na letovanju, a u vezu su išli nekoliko godina kasnije.

Njih dvoje su raskinuli na kratko 2018. godine i to baš pred NBA draft na kom je Luka izabran. Ubrzo su se pomirili i nastavili vezu.

Anamarija se jedno vreme bavila plesom, radila je i kao fitnes instruktor, a sada se bavi modelingom. Završila je ekonomiju u Ljubljani i nedugo posle toga postala je model i bila je na naslovnim stranam nekih od najpoznatijih svetskih časopisa. Mnogi je prate na društvenim mrežama, pa tako na Instagramu ima preko 160.000 pratilaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.