Najgori tim EURO 2016: Među njima su i neki od najboljih igrača na svetu! (VIDEO)
Foto: Reuters

potpuno su podbacili

Najgori tim EURO 2016: Među njima su i neki od najboljih igrača na svetu! (VIDEO)

Navijači su imali velika očekivanja od njih, ali je ovih 11 igrača potpuno podbacilo!
Objavljeno: 15:49h

3. Serhio Ramos

Španska ekipa se nalazi u smeni generacija i to se osetilo i na njihovom nastupu u Francuskoj. "Furija" je ispala u osmini finala, pre svega zbog nepažnje odbrane kojom je komandovao kapiten Reala prilikom gola posle odbitka koji je postigao Kjelini. Promašio je i penal u porazu od Hrvatske u grupi i taj momenat je odredio dalji put evropskih šampiona iz 2008. i 2012. godine.

4. Huanfran

Možda bi bilo bolje da je šansu dobio Sezar Aspilikueta. Tragičar finala Lige šampiona delovao je često kao da je zalutao u Francusku i neće biti iznenađanje ako ga više nikad ne vidimo u crvenom dresu.

5. Rahim Sterling

Potpuno razočarenje. Krilni napadač Mančester Sitija definitivno spada u red najprecenjenijih fudbalera sveta i njegovi neuspešni driblinzi i centaršutevi, neprecizni pasovi i udarci su samo deo sivila "Albiona".

6. Pol Pogba

Očekivalo se mnogo od veziste Juventusa, ali je on uspeo na ovom prvenstvu tek da bude prosečan. Posle njegovog nastupa, dokazano je da niko ne vredi 150 miliona evra.

7. Arda Turan

Da li je iko i primetio da je ovaj čovek igrao? Ništa Turci, a ni igrač Barselone nisu prikazali osim pobede nad Češkom u grupi od 2:0.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.