Mašina za slobodnjake: 7 razloga zbog kojih Paje može da obeleži EURO! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

kakav majstor

Mašina za slobodnjake: 7 razloga zbog kojih Paje može da obeleži EURO! (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko vam zatreba neko da izvede prekid, tu je on. Jednostavno, ne postoji ugao gola koji ne može da pogodi sa bilo koje udaljenosti
Objavljeno:

Engleski klubovi su poznati po tome da umeju da preplate igrača koji ne pokaže ništa specijalno i neslavno završi mandat u Premijer ligi. 10 igrača za koje se niste nadali da će imati ovako dobru sezonu! (VIDEO) Međutim, to se nije desilo u slučaju reprezentativca Francuske Dmitrija Pajea koji je u leto 2015. godine stigao u Vest Hem iz Marseja.

foto: Reuters
Francuz je mađioničar: Pajeova bomba izazvala ludnicu na stadionu Vest Hema! (VIDEO) Omaleni vezista tokom sezone u kojoj su "čekićari" završili na sedmom mestu, upisao je devet golova na 30 nastupa, ali je svaki od njih bio i više nego poseban. Znao je da ulazi: Paje se radovao i pre nego što je lansirao projektil u Junajtedov gol! (VIDEO)
foto: Reuters
Na predstojećem Evropskom prvenstvu u Francuskoj biće strah i trepet po golmane, jer je prava mašina za slobodne udarce. Hirurški precizan: Savršenim udarcem sa 30 metara Dimitri Paje zapalio Evropu! (VIDEO) 1. Protiv Kameruna je "zagrejao" nogu.

"Zbornaja" je takođe osetila njegovu moć
Golman Kristal Palasa nije znao šta ga je snašlo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.