4 stvari koje morate da znate pred početak Australijan opena! (FOTO) (VIDEO) (GIF)
Foto: AP

vežite se, polećemo

4 stvari koje morate da znate pred početak Australijan opena! (FOTO) (VIDEO) (GIF)

U noći između nedelje i ponedeljka počinje prvi Gren slem u sezoni, a evo prilike da se dobro spremite za dve nedelje vanserijskog tenisa
Objavljeno:

Vreme je!

Nakon nešto više od četiri meseca ponovo ćemo imati priliku da gledamo jedan Gren slem turnir.

U noći između nedelje i ponedeljka u Melburnu počinje Australijan open i nema sumnje da nas očekuju dve nedelje tokom kojih ćemo ponovo doživeti puno neprospavanih noći gledajući vanserijski tenis.

Kako bi vas makar malo pripremili za turnir, odlučili smo da vas provedemo kroz četiri stavke koje bi trebalo da znate pred početak ovog takmičenja.

KAKO ĆE IZGLEDATI NOVAKOV PUT DO SEDME TITULE U MELBURNU?

Novak Đoković juri svoju sedmu titulu na Australijan openu, čime bi postao jedini teniser kome je to pošlo za rukom (Roj Emerson ima šest).

Najbolji srpski igrač moraće da prođe pakao kako bi ponovo podigao trofej u Melburnu.

foto: Reuters

Pored toga što će Novak već u prvom kolu imati veoma teškog protivnika - Fernanda Verdaska, i nastavak put je sve, samo ne lak. Rival u drugom kolu biće mu pobednik meča Denis Istomin - Ivan Dodig, dok bi u trećem kolu trebalo da vidimo duel Novaka i Pabla Karenja Buste.

Osmina finala donosi verovatno okršaj sa Grigorom Dimitrovim (ili Rišarom Gaskeom), koji je trijumfom na turniru u Brizbejnu pokazao da je u dobroj formi.

foto: Reuters

Eventualno četvrtfinale donelo bi novi susret sa talentovanim i još uvek nedovoljno dokazanim Dominikom Timom, dok bi u polufinalu Novak odmerio snage sa Rafaelom Nadalom.

Naravno, svi se nadaju novom finalu sa Endijem Marijem.

Žrebove u svim konkurencijama za Australijan open, možete videti OVDE.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.