REČ LEGENDE! Đoković će biti GOAT smo pod jednim uslovom!
Novak Đoković, Foto: Epa/ Ali Haider

malo li je!

REČ LEGENDE! Đoković će biti GOAT smo pod jednim uslovom!

Nekadašnji teniski as smatra da će Novakovi stavovi uticati na trku za najboljeg tenisera sveta

Objavljeno:

Viđaj Armitraž, legenda indijskog tenisa, smatra da će odluka Novaka Đokovića da se ne vakciniše imati posledice.

Armitraž, nekadašnji četvrtfinalista Vimbldona i US Opena u dublu smatra da je svaki grend slem na kojem ne učestvuje jednak tome kao da ga je izgubio u trci za GOAT.

- To je lični izbor, ali mora onda i da se suoči sa posledicama. One su prilično jasne. Po mom mišljenju, ako on ne igra na nekom grend slemu to je jedna izgubljena prilika za njega, jer on uvek dolazi kao jasan favorit. Igra da bi pobedio i da bi ispisao istoriju - kaže Armitraž.

On dodaje i da je svestan da Novak ima čvrst stav po pitanju vakcinacije.

- Ostaje da se vidi da li će opet o svemu razmisliti. Izgledalo mi je da je bio prilično jasan. Čini se da ima čvrsto ubeđenje da ne želi to da uradi. Ako sebi raspremiš krevet, onda ćeš u njemu morati i da spavaš - poručio je u izjavi za ANI.

Jirži Veseli, Novak Đoković
foto: Epa/Ali Haider

Sve to se može odraziti na konačan bilans trke za nezvaničnu titulu GOAT sa Federerom i Nadalom.

- Moraćete na sve to da gledate ovako - ako ste navijač Nadala, Federera ili Đokovića. Teško je reći ko je bolji od njih trojice. Nadal je uspeo da se usami na vrhu po broju slemova. Pred Rolan Garos će svakako biti favorit da dođe do 22. titule i onda ćemo opet imati ovu debatu. Sve zavisi od navijača.

Armitraž za kraj dodaje da veruje da je u Novak u prednosti u odnosu na rivale zbog godina, ali opet pominje problem vakcinacije.

- Milioni navijača su uz njih i mnogi su rekli da je Đoković daleko najbolji. Kada se njegova karijera završi, postoji verovatnoća da će biti ispred svojih najvećih rivala osim ukoliko se ta odluka da se ne vakciniše, ponovo ne ispreči - zaključio je Armitraž.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.