ŠTA JE TRULO? Potop srpskog sporta: NIKO NIJE ISPUNIO OČEKIVANJE! Prekid dominacije na mnogim poljima!
Foto: Starsport©

porazi

ŠTA JE TRULO? Potop srpskog sporta: NIKO NIJE ISPUNIO OČEKIVANJE! Prekid dominacije na mnogim poljima!

Poraz za porazom. Neki su doveli do ispadanja sa takmičenja, dok su klupski porazi doveli do "utešnog" učestvovanja u Evropi.

Objavljeno: 11:40h

Ispadanje košarkaške reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva od Italije bilo je šokantno, posebno što smo se videli sa (najsjanijim) odličjem oko vrata.

Prošetali smo se kroz grupnu fazu sa maksimalnim učinkom i onda naleteli na Italijane koji su nas odmah, u prvom meču nokaut faze savladali, čime je san o novoj medalji završen.

Mnogi i dalje zameraju Svetislavu Pešiću što se odrekao Miloša Teodosića, što smatraju velikim propustom iskusnog stručnjaka.

Košarkaši Srbije
Košarkaši Srbijefoto: Starsport©

Pored te bolne rane ne smemo da zaboravimo ni ispadanje odbojkaša sa Svetskog prvenstva, čime ni oni nisu opravdali očekivanja.

Srbija je poražena od Argentine - 0:3, ni oni nisu došli ni do četvrtfinala Svetskog prvenstva u odbojci.

Oni od kojih smo navikli da nas obraduju, i kojih se uvek setimo u ovakvom periodu, vaterpolisti, na žalost zauzeli su mesto na ovoj slici!

1 / 2 Foto: OSS

"Delfini" su zauzeli devetu poziciju na Evropskom prvenstvu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije je poražena u osmini finala Evropskog prvenstva od selekcije Francuske sa 10:9, i tako ostala bez šanse da se bori za medalju.

1 / 2 Foto: Starsport©

Tu dolazimo i do Zvezde i Partizana koji su utehu našli u evropskim takmičenjima, rang niže od onoga što je očekivano i za šta su se borili.

Crveno i crno-beli su odigrali svoje prve utakmice u grupnim fazama Lige Evrope i Lige konferencija.

Dejan Stanković je napustio klupu Crvene zvezde nakon što nije uspeo da klub odvede do Lige šampiona. Na njegovo mesto stigao je Miloš Milojević. Pored dobre i ravnopravne igre protiv Monaka u Ligi Evrope, crveno-beli su poraženi na "Marakani" 0:1.

Što se tiče Partizana, cilj je bila Liga Evrope, crno-beli igraju u grupnoj fazi Lige konferencija. Prvi meč se ukratko može opisati od očaja do sjaja. U prvom poluvremenu protiv Slovackog ni jedan udarac ka golu protivnika, crveni karton i dva gola zaostatka.

U drugom, tri šuta i tri gola crno-belih.

Novak Đoković, Đorđe Đoković
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

I za kraj, dugo nismo videli Novaka Đokovića na nižoj poziciji na ATP listi. Od ovog ponedeljka, je posle oduzimanja 1200 bodova, zauzeo sedmo mesto.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.