VEČERAS U KONTRAŠOU POSLEDNJI IZBAČENI UČESNIK PRE FINALA: Večeras Aleksa otkriva sve TAJNE!
Aleksa Barudanov, Foto: Kurir TV

opa

VEČERAS U KONTRAŠOU POSLEDNJI IZBAČENI UČESNIK PRE FINALA: Večeras Aleksa otkriva sve TAJNE!

Aleksa će pričati o svom učešću i boravku u rijalitiju, kao i o tome šta će dalje biti sa Dejanom obzirom da je njegova majka nije prihvatila

Objavljeno:

Večerašnji gosti će vam doneti dozu neizvesnosti i velikih priznanja iz privatnog života. Ovog utorka od 22:50h vas očekuje izbačeni učesnik rijalitija Bar, Aleksa Barudanov, kome je ulazak u finale izmakao za dlaku.

On je spreman da otvori dušu voditeljki Jeleni Nikolić poznatijoj kao Kontrakulturna i ispriča joj sve ono što do sada niste imali priliku da saznate i čujete o njemu.

Aleksa će pričati o svom učešću i boravku u rijalitiju, kao i o tome šta će dalje biti sa Dejanom obzirom da je njegova majka nije prihvatila.

1 / 3 Foto: STEFAN STOJANOVIĆ

Prisećamo, njegova majka je dala izjavu za naš portal:

"Suprug i ja se nikada nismo mešali u Aleksin izbor devojke jer je on pametan i zna sta želi. Što se tiče Dejane, ni za nju ja nemam da kažem bilo šta loše jer devojku ne poznajem. Mogu samo da kažem da je grozno to što daje takve ogavne izjave za Aleksu, stalno ga ogovara, pokušava da ga unizi a i dalje je sa njim. - priča pa nastavlja:

"Moje mišljenje je da ona nije devojka za njega jer Aleksa je neko ko je odgojen sa puno ljubavi i zna da pruži ljubav, on je neko ko je dobar i mio i kome treba neko ko će to znati da mu uzvrati. Što se Sofije tiče, ona je jedna dobra devojka, lepo vaspitana, pre svega ima kulturu i zna šta su vrednosti porodice pa se zato i pronašla sa mojim Aleksom jer su slični. Mislim da oni ne gledaju jedno na drugo kao par ali kada bi se ja pitala svakako bi to bila Sofija."

Bonus video:

32:34

DARKO JE IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja - (EP 77 DEO2)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.