ESPRESO EKSKLUZIVNO OTKRIVA PREPISKU ALEKSINE MAJKE I SOFIJA UNE: Kontrakitrali smo je i mi - OVO JE REKLA!
Aleksa i Dejana, Foto: Kurir TV

ekskluzivno

ESPRESO EKSKLUZIVNO OTKRIVA PREPISKU ALEKSINE MAJKE I SOFIJA UNE: Kontrakitrali smo je i mi - OVO JE REKLA!

Tom prilikom stupili smo u kontaktu sa Aleksinom majkom Aleksandrom čiju izjavu prenosimo u celosti

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Izbacivanje iz Bara se završilo, a mi kao što smo i obećali vam donosimo ekskluzivnu prepisku Sofija Une i Aleksine majke, kao i njenu izjavu za naš portal.

Naime, novinar Lazar Stanušić je prošlu noć pokazao poruku Sofija Une na kojoj je srce posvećeno Aleksi, takođe je i otkrio da je Sofija prenela kako Aleksina majka više ne podržava Dejanu i kako ima loše mišljenje o njoj.

Tom prilikom stupili smo u kontaktu sa Aleksinom majkom Aleksandrom čiju izjavu prenosimo u celosti:

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

"Suprug i ja se nikada nismo mešali u Aleksin izbor devojke jer je on pametan i zna sta želi. Što se tiče Dejane, ni za nju ja nemam da kažem bilo šta loše jer devojku ne poznajem. Mogu samo da kažem da je grozno to što daje takve ogavne izjave za Aleksu, stalno ga ogovara, pokušava da ga unizi a i dalje je sa njim. - priča pa nastavlja:

"Moje mišljenje je da ona nije devojka za njega jer Aleksa je neko ko je odgojen sa puno ljubavi i zna da pruži ljubav, on je neko ko je dobar i mio i kome treba neko ko će to znati da mu uzvrati. Što se Sofije tiče, ona je jedna dobra devojka, lepo vaspitana, pre svega ima kulturu i zna šta su vrednosti porodice pa se zato i pronašla sa mojim Aleksom jer su slični. Mislim da oni ne gledaju jedno na drugo kao par ali kada bi se ja pitala svakako bi to bila Sofija."

Takođe, Aleksina majka je bila srećna kada se dogodio nemir između Dejane i Alekse pre dve noći pa vam otkrivamo šta je napisala Manićevoj.

Prepiska
foto: Espreso.rs

Bonus video:

32:34

DARKO JE IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja - (EP 77 DEO2)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.