RAZOTKRIVENA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Morala je da KRIJE OD SUPRUGA, nastaće HAOS NAKON ŠTO SADA SAZNA NJENU LAŽ!
Foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

ŠOK

RAZOTKRIVENA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Morala je da KRIJE OD SUPRUGA, nastaće HAOS NAKON ŠTO SADA SAZNA NJENU LAŽ!

Iznenadiće se kada bude saznao!

Objavljeno:

Aleksandra Subotić pokazala je na svom Instagram profilu kako je izgledao njen proces operacije nosa.

Niame, ona je odgovarala na pitanja svojih pratiocizabranik Peca.

1 / 6 Foto: Instagram

Aleksandra nikada nije krila šta je od plastičnih i estetskih zahtava radila na telu, međutim, ono što je ovog puta Subotićeva ispričala jeste da njen suprug nije znao da je otišla ponovo pod nož.

- Nos sam operisala krišom od supruga. Rekla sam da želim da je mali i lep, ali da ne želim Barbi nos, jer sam želela da sakrijem i da on ne primeti. Pa, šta mislite, je l' mi je uspelo? - napisala je Subotićeva.

Podsetimo, komentarišući nedavno zadrugarku Deniz Dejm, rijaliti zvezda Aleksandra Subotić se osvrnula na njeno priznanje o bavljenju najstarijim zanatom, rečeno, kako je sama istakla, tokom jedne od svađa sa njom.

- Nije moj fah da ulazim u tu temu, osim kada sam u "Zadruzi", ali nemam lepo mišljenje o promovisanju prostitucije. I da jesi prostitutka - zadrži to za sebe, krij to i ne promoviši na televiziji da se ne bi mlade devojčice ugledale na tebe i videle to kao moguć način zarade u budućnosti - istakla je Aleksandra, na šta se njena koleginica Sanja Stanković nadovezala rečima:

- Svako bira svoj put. Ja znam da na internetu imaju njene obnažene fotografije i snimci zato što ima OnlyFans, ali to za prostituciju nisam čula!

Aleksandra Subotić
foto: Instagram

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.