BURNE REAKCIJE NAVIJAČA! Novak Đoković je klovn! (FOTO)
Foto: EPA/ James Ross

sramota!

BURNE REAKCIJE NAVIJAČA! Novak Đoković je klovn! (FOTO)

Riki Dajmon "udario" je na Đokovića samo zato što je i dalje prijavljen za turnir u Indijan Velsu

Objavljeno: 10:25h

Po trenutnim propisima, Novak Đoković ne može da nastupi na predstojećem Indijan Velsu zbog korona propisa u Sjedinjenim Američkim Državama, pa je organizator imao jednostavnu poruku za srpskog asa.

Pomerenja u zakonima što se tiče kovida se dešavaju i Amerikanci su u Senatu izglasali tesnom većinom da se ukida vanredno stanje, ali ništa nije adekvatno promenjeno što se tiče ulaska stranaca u zemlju.

I dalje j potrebna vakcina, pa Novak ima male šanse da nastupi na Mastersu kojem su kvalifikacije već u toku.

Ipak, organizator je na zidu pod nazivom "nedostaješ" istakao i Đokovićev lik uz Serenu Vilijams, Huana Martina Del Potra i ostale velikane koji neće učestvovati.

I dok čekamo početak turnira u Indijan Velsu jedan od najpoznatijih teniskih novinara Riki Dajmon žestoko je "udario" na Đokovića samo zato što je i dalje prijavljen za turnir u Indijan Velsu, kao da će time nekome naneti zlo.

- Kao da Novaku Đokoviću treba još lošeg PR-a, to što se nije povukao sa Indijan Velsa pre žreba nije svakako za pohvalu. Dokle će se šou ovog klovna nastaviti? - napisao je Dajmon na svom Tviteru i time doveo do burnih reakcija navijača srpskog tenisera.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.