AKO ŽELITE DA ODETE NA EVROVIZIJU MORATE PAPRENO DA PLATITE: Isplivao CENOVNIK koji će vas RAZLUDETI!
Evrovizija, Foto: Profimedia

SKUPO BATO

AKO ŽELITE DA ODETE NA EVROVIZIJU MORATE PAPRENO DA PLATITE: Isplivao CENOVNIK koji će vas RAZLUDETI!

Izvađena je i statistika koliko su prosečne karte koštale, s tim što se Evrovizija 2020. godine nije održala zbog pandemire korona virusa

Objavljeno:

Evrovizija če se održati 10., 12. i 14. maja u Italiji u Torinu, a ove godine će Srbiju na takmičenju predstavljati Konstrakta sa pesmom "In corpore sano".

Za kartama na Evroviziji, koja će se održati u Torinu, vlada prava pomama. Naime, ukoliko budete želeli da pratite nastupe vaših favorita moraćete da izdvojite popriličnu sumu novca.

1 / 11 Foto: Printscreen

Na jednom od najpoznatijih sajtova za prodaju karata za razne događaje u Evropi, objavljene su cene karata podeljene za sve tri večeri.

Kada su polufinalne večeri u pitanju, najjeftinija karta koštala bi vas 384,29 evra, dok je najskuplja za finale od 610 do 699 evra, a razlika je u blizini odnosno koliko ste blizu scene.

Izvađena je i statistika koliko su prosečne karte koštale, s tim što se Evrovizija 2020. godine nije održala zbog pandemire korona virusa, a li van toga se može videti da je najskuplja karta bila za 2019. godinu kada je grad domaćin bio grad Tel Aviv u Izraelu, a zatim Beč 2015.

Cena Evrovizije
foto: Printscreen

A danas svi čitaju o napadu na Nedu Ukraden.

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.