DANAS SVI SLUŠAJU KONSTRAKTU, A NIKO NE ZNA ZA OVE TAJNE ZNAKOVE U NJENOJ PESMI: Otkrivena potpuna ISTINA!
Konstrakta, Foto: Printscreen/Jutjub/RTS

opa

DANAS SVI SLUŠAJU KONSTRAKTU, A NIKO NE ZNA ZA OVE TAJNE ZNAKOVE U NJENOJ PESMI: Otkrivena potpuna ISTINA!

Ovo su reči pesme koja će predstavljati Srbiju u Torinu ove godine

Objavljeno:

Umetnica Ana Đurić Konstrakta odnela je sinoć pobedu na takmičenju "Pesma za Evroviziju" pesmom "In Corpore Sano", a o rečima numere i dalje se priča.

Na društvenim mrežama mnogi komentarišu značenje pesme i tumače na različite načine, dok se neki i dalje trude da sve to "pohvataju". Ovo su reči pesme koja će predstavljati Srbiju u Torinu ove godine:

Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?

1 / 3 Foto: Printscreen/Jutjub/RTS

Koja li je tajna?

Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl? Koja li je tajna? (Koja li je tajna?) Mislim da U pitanju je duboka hidratacija Kažu da Na koži i kosi se jasno vidi sve Recimo, tamni kolutovi oko očiju Ukazuju na probleme s jetrom Fleke oko usana, možda uvećana slezina? Uvećana slezina nije dobra, nije lepa

A umetnica mora biti zdrava

Biti zdrava, biti zdrava Biti zdrava, biti-biti-biti-biti zdrava Biti zdrava, biti zdrava Biti zdrava moram, moram, moram

Velika je sreća što postoji

Autonomni nervni sistem

Ne moram kontrolisati otkucaje srca Srce kuca, srce samo kuca Letnjeg dana jarke boje Suknje moje na mom telu, suknje moje, pas i ja Šetamo nas dvoje, brojimo korake Suknja ide oko noge moje, mi šetamo i to je sve I ne mora bolje, srce samo kuca Dajem poverenje, neka samo kuca Dajem poverenje, neka kuca, neka dišem Bože zdravlja, Bože zdravlja, Bože zdravlja (Bože zdravlja) Nemam knjižicu

Pa kako da me prate (U ime zdravlja)

Da o meni brinu (U ime zdravlja)

Umetnica je nevidljiva (U ime zdravlja) Ne vidiš me, to je magija (U ime zdravlja)

Inače, stih "Umetnica mora biti zdrava", pravi je hit na društvenim mrežama, a malo ko zna da je pevačica koja je kao autsajder kročila na scenu "Pesme za Evroviziju" i napravila uspeh, završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

Kompozitor Dragoljub Ilić Ilke iz žirija dao je sinoć 12 poena Konstrakti, baš kao i novinarka Una Senić i kompozitor Vladimir Nikolov. Kompozitor Slobodan Marković najviše bodova dao je Sari Jo, dok je pevačica Neda Ukraden, predsednica žirija, dala maksimalan broj poena Zorji. Prema glasovima publika Konstrakta je takođe bila prva.

Konstrakta je nakon pobede demantovala je tvrdnje koje su se u javnosti pojavile da je numera posvećena muzičaru Miroslavu Ničiću, koji je preminuo od leukemije.

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.