JER UMETNICA MORA BITI ZDRAVA! BEKVALČEVA NA TEŠKIM MUKAMA: Ugojila se 8kg!
Nataša Bekvalac, Foto: © ATA Images

požalila se

JER UMETNICA MORA BITI ZDRAVA! BEKVALČEVA NA TEŠKIM MUKAMA: Ugojila se 8kg!

Sad je na ovsenim pahuljicama i mladom siru

Objavljeno:

Pevačica Nataša Bekvalac vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde deli detalje iz svog privatnog života.

Iako je mnogi smatraju jednom od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni, Nataša je priznala da kuburi sa viškom kilograma, te da se ugojila 8 kilograma.

1 / 12 Foto: Instagram

Inspirisana stihovima pesme "In Corpore Sano", pobednice "Beovizije 2022", Konstrakte, Nataša je došla do zaključka da ona to jest umetnica, mora biti zdrava, te se je trenutno na režimu ishrane koji joj je propuisala nutricionistkinja.

- Od danas na režimu iskrane. Jer umetnica je svinja koja se ugojila 8 kilograma, a umetnica mora biti zdrava, pa smo na lanu, ovsenim i mladom siru i mladom siru nemasnom - napisala je Nataša Bekvalac na svom Instagram profilu.

Nataša Bekvalac
foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Da podsetimo, ovo nije prvi put da se Nataša Bekvalac žali da se ugojila.

Ona je u septembru prošle godine priznala da ima višak 13 kilograma.

- Dakle isto ovoliko kilograma sam imala u momentu izlaska iz bolnice kada sam rodila moju Katju... To mi se desilo nakon prestanka pušenja, ali ne odustajem. Videćete me za deset dana jer sam opet u rukama svoje spasiteljke - napisala je tada Bekvalčeva.

Inače, Nataša se tada požalila svojim pratiocima da joj ostavlajnje nikotina pravi probleme da je počela nenormalno mnogo da jede.

- Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali... Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim - napisala je ona na storiju.

Bonus video:

03:37

Nataša Bekvalac otkrila da ima intimnu tajnu, potom se dotakla Evrovizije: SARINA PESMA MI SE MNOGO DOPADA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.