LJUBA JE POSLE NATAŠE UPLOVIO U BRAK SA ZANOSNOM CRNKOM: Ovo je žena kojoj je Bekvalčeva poslala SKANDALOZNU poruku
Foto: Damir Dervišagić

niste znali!

LJUBA JE POSLE NATAŠE UPLOVIO U BRAK SA ZANOSNOM CRNKOM: Ovo je žena kojoj je Bekvalčeva poslala SKANDALOZNU poruku

Supruga Ljube Jovanovića sušta je suprotnost Nataši Bekvalac

Objavljeno:

Supruga Ljube Jovanovića nekadašnjem sportisti podarila je ćerkicu Irinu. Srećna porodica bira da se javno ne eksponira, ali su nedavno opet postali tema domaće javnosti.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Naime, kako je Ljuba Jovanović bivši muž Nataše Bekvalac, s vremena na vreme novosadsku barbiku neizostavno pitaju i za njene prethodne partnere, pa je ovoga puta Nata otkrila jednu zanimljivu anegdotu.

Naime, supruga Ljube Jovanovića, koja je sušta suprotnost Nataši, od nje je dobila potpuno neočekivanu poruku.

Nataša Bekvalac, Ljuba Jovanović
foto: Damir Dervišagić

- U pitanju je drugi bivši muž i njegova sadašnja žena. Došlo je do zabune. Moja ćerka je nešto mutila sa brojevima telefona i dobila sam obaveštenje da se pridružila Vajberu. Pisala sam joj i slala one stikere "Vidim te šta radiš", "Pratim te", "Za petama sam ti", "Dišem ti za vrat". Kada sam videla da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogrešila i da to nije moja ćerka - ispričala je pevačica za "Informer".

Supruga Ljube Jovanovića, Milica, Nataši ovo nije zamerila. Atraktivna crnka nastavila je sa svojim mirnim i povučenim životom, nastojeći da se što manje zna o privatnosti njene porodice.

1 / 4 Foto: instagram/ljuba4jovanovic

Podsetimo, Nataša je u Novom Sadu pre 5 godina, u kancelariji svog pravnog zastupnika, potpisala punomoćje da njen advokat bez njenog prisustva može da okonča brak sa Jovanovićem.

Nataša i Ljuba bili su u braku nešto više od dve godine. Odlučili su da se raziđu početkom marta 2017 godine i od tada nisu u kontaktu, a ovako se sve završilo:

Bekvalčeva i bivši rukometaš Partizana odlučili su da se raziđu zbog brojnih problema koje, uprkos jakoj volji, nisu uspeli da reše, pa su shvatili da je najbolje da svako ode na svoju stranu.

Bonus video:

00:08

Natasa Bekvalac ne moze da hoda

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.