IZNENADIĆETE SE KADA VIDITE KAKO IZGLEDA MISTERIOZNI MUŽ KONSTRAKTE: Niko nije očekivao ovakav prizor! (FOTO)
Foto: © ATA Images

ne voli da se eksponira

IZNENADIĆETE SE KADA VIDITE KAKO IZGLEDA MISTERIOZNI MUŽ KONSTRAKTE: Niko nije očekivao ovakav prizor! (FOTO)

Ipak, uprkos tome što je Konstrakta godinama na javnoj sceni, sada je privukla pažnju publike i slušalaca veću nego ikada ranije.

Objavljeno: 07:46h

Ana Đurić Konstrakta pobednica je festivala Pesma za Evroviziju i ona će sa pesmom In corpore sano predstavljati Srbiju na 66. Evroviziji u Torinu. Konstrakta je pobednica i što se tiče glasova stručnog žirija, i što se tiče glasova publike.

Zanimljivo je da Konstrakta pre samog takmičenja nije ni pretpostavljala da bi mogla biti pobednica. Ona je za Glossy otkrila da se ne opterećuje brojem pregleda, ali ubrzo nakon prvog polufinala završila je na prvom mestu Jutjub trendinga.

— Već mi je zabavno. Ako eventualno pesma uspe da pokrene malo razmišljanja na temu zdravorazumskog odnosa prema zdravlju, ihaj — rekla je Konstrakta u intervjuu za Glossy pre takmičenja.

Konstrakta je godinama bila i članica benda "Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine, zajedno sa Zoe Kida, koja se na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju predstavila pesmom "Bejbi".

Ipak, uprkos tome što je godinama a javnoj sceni, sada je privukla pažnju publike i slušalaca veću nego ikada ranije.

Malo ko zna da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece: devojčice i dečaka, Lene i Nikole. Ana je od 2009. godine u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama piše da je, baš kao i Konstrakta, završio Arhitektonski fakultet.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.