"BITI ZDRAVA": Konstrakta PRETI da ode na Evroviziju, ZARAZILA SVE STIHOVIMA posle polufinala! (VIDEO)
Foto: printscreen/rts

obrt!

"BITI ZDRAVA": Konstrakta PRETI da ode na Evroviziju, ZARAZILA SVE STIHOVIMA posle polufinala! (VIDEO)

Konstrakta je tokom nastupa sedela na stolici i prala ruke, u numeri govori o zdravlju, a u refrenu ponavlja frazu "biti zdrava"

Objavljeno: 20:38h

Umetnica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, nakon polufinalog nastupa na izboru za pesmu Evrovizije i prolaska u finale, sa pesmom "U zdravom telu zdrav duh", jedan je od favorita za pobedu, a na mrežama svi bruje o njoj.

Naime, Konstakta nije bila na listama favorita i mnogi su ispod njene numere pisali da je samo jedna od neprimetnih učesnika, čak i čudna, međutim, zbog tri minuta, koliko je trajao njen nastup u prvom polufinalu - sve se promenilo.

1 / 4 Foto: printscreen/rts

Deluje kao da se Ana promociji nije posvetila, za razliku od pojedinih kolega, ali je nakon performansa na bini privukla ogromnu pažnju gledalaca kako u Srbiji, tako i u regionu.

Definitivno jedan od najoriginalnijih nastupa, dok sedi na stolici i pere ruke i u numeri govori o zdravlju, a u refrenu ponavlja frazu "biti zdrava", šalje jaku poruku i, sudeći po rekcijama, zaraznim stihovima, postala je jedan od najvećih favorita.

"Sjana, toliko drugačija i svoja", "Najbolja pesma u prvom polufinalu", "Ona je pobednica!", "Dajte da pošaljemo nešto originalno i kvaitetno", "Ova žena nije izviđač nego umetnica", "Genijalno", "Ovo ne mogu da izbacim iz glave", "Konstakta bi bila primećena u Evropi", "Žena odršala lekciju, nadam se da Srbijaovo razume", neki su od komentara.

- "In Corpore Sano" ima mnogo pratećih sadržaja, pod krovnom temom odnosa prema zdravlju. Ne mogu da obuhvatim sve, ali izdvajam odnos prema zdravlju koji ide od "mora" do "može". S jedne strane živimo u atmosferi (straha) u kojoj je zdravlje postavljeno kao vrhunska vrednost iza koje stoji jedna enormna potrošnja - rekla je ranije Konstarakta.

- O zdravlju se priča kao o nečemu što je u potpunosti u našoj kontroli, samo ako uradimo ovo, kupimo ono, zapratimo najnoviji trend, poslušamo ono… Mora se biti zdrav. To je presija koja nas ostavlja u strahu. S druge strane, moguće je ostvariti jedan zdravorazumski odnos u kome je zdravlje donekle u našim rukama u kome se, shodno tome, bolest i konačno smrt, prihvataju sa manje straha. A sistemska podrška je tanka, nažalost, kako u zdravstvu tako i u edukaciji na tu temu. Zdravstvo je sve više nedostupno i skupo… I tako dalje - izjavila je tada za portal Nova S.

Bonus video:

00:08

Aca Lukas pred početak pesme za Evroviziju 22

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.