OVO JE VERENIK TRUDNE MARIJE KOJA SE JUČE TAKMIČILA: Bodrio je svim srcem iz bekstejdža! (FOTO/VIDEO)
Marija Mikić, Foto: printscreen/rts

SREĆNA JE

OVO JE VERENIK TRUDNE MARIJE KOJA SE JUČE TAKMIČILA: Bodrio je svim srcem iz bekstejdža! (FOTO/VIDEO)

U znak velike ljubavi Jovan je istetovirao lik svoje izabranice

Objavljeno: 11:33h

Pevačica Marija Mikić koja je bila jedna od favorita na sinoćnjem izboru predstavnika Srbije za pesmu Evrovizije imala je zapažen nastup pesmom “Ljubav me inspiriše”.

1 / 11 Foto: printscreen/rts

Međutim pažnju je privukla i činjenica da je pevačica nastupila trudna.

Naime, Marija i njen verenik Jovan Pantić kroz nekoliko meseci postaće roditelji.

- Postaću mama! Mnogo smo se borili za to, ali nećemo sada o ružnim stvarima. Kada su se slegle emocije shvatim, kako ću ja sada da se takmičim? Savetovali su me svi da se povučem. Da je stresno, teško, naporno, emotivno i fizički. Ali, ljudi, ja nisam bolesna, ja sam trudna. Ja uživam u svakom danu. Volim u svakom danu. Smejem se. Jeste, duplo je teže, sigurno, jer niko ne vidi šta se dešava “iza scene”, ali koga to uopšte zanima i ko te pita. Žena može sve. Srećna i voljena žena još više. Na pamet mi nije palo da odustanem, niti ću. Kako me udaraju hormoni, malo me ponekad i uvredi kad me pitaju: “Pa kako ćeš trudna?”. Lepo ću trudna. I sutra. I danas. I juče. Svašta su žene prošle trudne – navela je nedavno ona.

Marija često ističe na društvenim mrežama koliko joj je Jovanova podrška bitna pa je tako i sinoć bodrio iz bekstejdža, a koliko je ljubav među njima velika govori i činjenica da je istetovirao njen lik.

Bonus video:

03:02

Marija Mikić je sama sebi favorit

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.