MARIJA JE U FIĆI SAZNALA DA JE TRUDNA: Brutalna ispovest naše pevačice JEŽI, evo kakve SIMPTOME doživljava!
Marija Mikić na nastupu, Foto: printscreen/rts

šok

MARIJA JE U FIĆI SAZNALA DA JE TRUDNA: Brutalna ispovest naše pevačice JEŽI, evo kakve SIMPTOME doživljava!

Pevačica je priznala da nije želela da se za trudnoću sazna

Objavljeno:

Pevačica Marija Mikić je nastupala na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i sve je oduševila svojom pesmom i energijom, posebno ukoliko se uzme u obzir da se svega dan pred takmičenje saznalo da je u drugom stanju.

- Osećam se nikad bolje i poletnije, puna sam energije i neke sreće. Ušla sam u peti mesec pre neki dan. Nemam nikakve simptome, samo mi se ponekad spava više nego što treba - započela je Marija za medije, pa otkrila kako su ona i Jovan saznali lepu vest:

- Ni Jovan ni ja nismo očekivali, jer smo imali dva negativna testa iako simptomi nisu izostajali. Mislila sam da mi se nešto poremetilo zbog tempa i posla, ali je ipak nalaz krvi presudio. Saznali smo dok smo se vozili Fićom na Brankovom mostu - dodaje pevačica.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je priznala da nije želela da se za trudnoću sazna, narčito jer je želela da njena numera "Ljubav me isnpiriše" bude u fokusu:

- Nisam želela uošte da otkrivam publici, jer sam želela d moja pesma bude u prvom planu i moj nastip, ali kada je nekako dospela vest u novine onda sam odlučila da idem do kraja i potvrdim sve kako jeste i radujem se svemu što mi se dešava - istakla je ona.

Na pitanje da li će napraviti pauzu u karijeri, imala je spreman odgovor:

- Hoću, ali jako kratku. Odnosno u zavisnosti od toga kako se budem osećala. Publika i pevanje mi već nedostaju, ali želim da se posvetim novoj ulozi u životu i uživam u svakom trenutku dana, a verujem i neprospavanih noć - zaključila je Marija Mikić za medije.

Bonus video:

02:22

Marija Mikić govori o velikom iznenađenju na svom nastupu

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.