NAŠU GLUMICU DANAS OBOŽAVAMO DA GLEDAMO, A DA LI STE ZNALI DA JE NEVENA ŽIVELA U KONTEJNERU? Doživela je TRAGEDIJU!
Nevena Vukes, Foto: Printscreen

šok

NAŠU GLUMICU DANAS OBOŽAVAMO DA GLEDAMO, A DA LI STE ZNALI DA JE NEVENA ŽIVELA U KONTEJNERU? Doživela je TRAGEDIJU!

Tokom tog perioda, oni su snimali Jutjub serijal u kojem su prikazali kako su od pomenutog kontejnera koji ima svega 12 kvadrata napravili dom

Objavljeno:

Srpska glumica Nevena Vukes i njen muž, hrvatski muzičar Marko Vukes, preživeli su jedan od najtežih životnih perioda, koji je sada iza njih.

Glumica Nevena Vukes i njen suprug Marko Vukes tokom poslednjih godinu dana prošli su kroz veoma težak period – tokom zemljotresa koji su pogodili Hrvatsku ostali su bez doma, zbog čega su mesecima živeli u kontejneru koji im je dodelila opština Marija Bistrica.

Tokom tog perioda, oni su snimali Jutjub serijal u kojem su prikazali kako su od pomenutog kontejnera koji ima svega 12 kvadrata napravili dom, a to je naišlo na brojne pozitivne reakcije.

Nevena se i porodila 19. februara i na svet donela sina kome su ona i Marko dali ime Teodor.

- Bogu hvala na ovom daru - napisala je glumica na Instagramu.

Ime Teodor potiče iz grčkog "Theodoros" izvedeno od theos (Bog) + doron (dar) u značenju "dar božiji". Po narodnoj tradiciji davalo se detetu koga su roditelji dugo i željno očekivali, pa im ga je napokon Bog dao.

U Engleskoj je poznat oblik Ted tj. Teddy. Kod nas su od ovih imena izvedena i imena Tiodor, Toda, Tode, Todo, Todor, Toša, Toško, Tošo i Fedor.

Nakon što je pre dve godine godine, usred pandemije korona virusa, zbog zemljotresa morala da napusti kuću u Mariji Bistrici u kojoj kojoj je živela sa suprugom, i da posle života u kontejneru izgradi novi dom od drveta, Neveni će prošla godina ostati u najlepšem sećanju po tome što je ostala u drugom stanju.

1 / 2 Foto: Printscreen

- Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sada prema nama samima, a sutra i prema našoj deci – ispričala je Nevena svojevremeno za medije.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso / Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.