NAŠA GLUMICA ŽIVI U KONTEJNERU SA MUŽEM: Izgubila je kuću u zemljotresu, sada je odlučila da izgradi NOVI DOM!
Foto: instagramscreen

predivno

NAŠA GLUMICA ŽIVI U KONTEJNERU SA MUŽEM: Izgubila je kuću u zemljotresu, sada je odlučila da izgradi NOVI DOM!

"Naš novi početak"

Objavljeno: 15:08h

Srpska glumica Nevena Vukes i njen suprug, hrvatski muzičar Marko Vukes, u martu prošle godine ostali su bez doma, prilikom zemljotresa koji je tada pogodio Hrvatsku. Njih dvoje život su nastavili u kontejneru koji im je dodelila opština Marija Bistrica, a sada uveliko grade svoj novi dom.

Činjenica da su ostali bez krova nad glavom nije uticala na to da Nevena i Marko skinu osmehe sa lica. Oni su se hrabro suočili sa ovom situacijom, te su najpre sa mnogo ljubavi nedeljama uređivali kontejner koji je postao njihov privremeni dom, i sve to prikazali u jutjub serijalu "Naš novi početak".

A onda su u leto prošle godine počeli da grade svoju novu kuću, o čemu su sada progovorili za hrvatske medije:

- Prihvatili smo svoj privremeni dom - kontejner koji nam je opština dodelila nedelju dana nakon zemljotresa. Statičar koji nam je izdao crvenu oznaku i rešenje da kuća više nije za stanovanje, nego je treba srušiti, savetovao nam je da razmislimo o drugoj lokaciji za novu kuću jer je obližnje brdo počelo da se urušava. To nas je podstaklo na brzo delovanje pa smo prošlog leta počeli da gradimo novu kuću - objasnila je mlada glumica za hrvatsko izdanje magazina "Story", a njen suprug Marko je dodao:

- Reč je o montažnoj kući. Gradimo je sami, uz pomoć Boga i bližnjih. Lepo je raditi s drvetom, ali treba imati puno strpljenja i veštine. Nadamo se da ćemo na proleće moći da se preselimo.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.