ACO PEJOVIĆ OTKRIO DA LI SE DROGIRA: Progovorio i o ONIM STVARIMA! (FOTO)
Aco Pejović, Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

nikad otvoreniji

ACO PEJOVIĆ OTKRIO DA LI SE DROGIRA: Progovorio i o ONIM STVARIMA! (FOTO)

Pejović je karijeru godinama gradio bez ijednog skandala

Objavljeno:

Aco Pejović kaže da živi kao pravi roker, samo što se ne drogira. Folker često za svoju dušu zapeva rok numere na nastupima.

- Ja sam pravi roker, bez obzira na to što me ljudi znaju po nekoj drugoj vrsti muzike. Na nastupima sviram i pevam rok, i to je baš za moju dušu. Uostalom, rokenrol nije samo muzika već i način života. A ja ga živim baš u tom fazonu, osim što kod mene nema droge. Ima i seksa, pa što da nema, je l' to nešto ružno? - kaže pevač za pomenuti list.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Pejović je karijeru godinama gradio bez ijednog skandala, ali kaže da nema ništa protiv kolega koje su spremne da zarad popularnosti pune novinske stupce.

- Prija mi popularnost, ali ne volim da me ima mnogo po novinama i da previše pričam o svojoj privatnosti. Nemam ništa protiv onih koji karijeru grade na skandalima, sve je stvar ličnog izbora. I uopšte ne mora da znači da će te njihove karijere biti kratkog daha - kaže pevač.

Aco Pejović
foto: ATA IMAGES

Folker priznaje da ume da bude veoma nezgodan kada neko iz njegove ekipe napravi propust.

- Desi mi se da vičem ili da planem ako nešto na nastupu ne bude kako treba, i to izgleda veoma ružno. Ali trudim se da moja publika nikada ne primeti kada sam nervozan. I isto tako se trudim da nervozu nikada ne donosim u kuću - kaže Pejović.

Bonus video:

06:04

Aco Pejović izjava pred novogodišnji nastup

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.