OTKRIVENO DA JE VESNA DEDIĆ POVEZANA SA SRPSKIM PEVAČEM: Svi ga ZNAMO, isplivao i RAZLOG SVEGA!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

OTKRIVENO DA JE VESNA DEDIĆ POVEZANA SA SRPSKIM PEVAČEM: Svi ga ZNAMO, isplivao i RAZLOG SVEGA!

Sa druge strane, iako važi za velikog borca i buntovnika, priznaje da u ljubavi nikada nije bila takva, zbog čega se, pak, nimalo ne kaje.

Objavljeno:

Vesna Dedić, kao i svaki veliki umetnik, inspiraciju uglavnom pronalazi u svom okruženju. Govoreći o romanu „Zagri me", na koji je i te kako ponosna, otkrila je kako je, na primer, pesma Ace Pejovića završila u istom.

Događaj koji je opisala jednak je snu, a „krunisan" je i provodom uz neponovljivog Tozovca.

1 / 5 Foto: Vladimir Sporčić

- U muzici i ljudima tražim inspiraciju za pisanje. Ja sam neko ko mnogo razgovara sa ljudima i druži se, razgovaram sa njima preko društvenih mreža, na promocijama. Od kada sam rođena pa do danas mislim da sam više priča čula nego što sam ja ispričala drugim ljudima. Kao mala sam oduvek bila rame za plakanje. Muzika je univerzalna umetnost! - počela je Vesna svoju ispovest, piše „Grand onlajn", pa nastavila o tome kako joj je Pejović sada čuveni hit zapevao i na uvce, da niko ne čuje.

- Sećam se jednom prilikom bili smo u Pržnom, Aco Pejović i ja, malo smo pijuckali i sunčali se i tako dalje i ja ga pitam kada će da objavi nove pesme. On mi je na uvce da niko ne čuje otpevao dve numere i ja sam tada na suvo pevanje zapamtila pesmu „Sve ti dugujem". Tih dana sam ja pisala roman „Zagrli me" i ta pesma je ušla u roman.

- Bila je promocija u Veneciji, Pejović je pevao tu i najduži parti posle i jedne promocije bio je baš te noći. On je predložio da idemo u jednu kafanu, ulazimo, ja već bosa, bila deset sati na štiklama. Tu je bio Tozovac, kome je isto došlo da se malo lati mikrofona.. Kakva noć - prisetila se ona.

Sa druge strane, iako važi za velikog borca i buntovnika, priznaje da u ljubavi nikada nije bila takva, zbog čega se, pak, nimalo ne kaje.

- Ja nikada nisam bila žena koja se bori za ljubav. Nikada nisam bila žena kojoj neki muškarac može da otpeva recimo ovu Pejovićevu pesmu. Jednostavno ne volim da se borim, volim kada je sve lepo i usklađeno. Odustajem u tim situacijama, okrenem leđa i odem - priznala je spisateljica.

Aca Pejović
foto: Privatna arhiva

Bonus video:

03:01

Aco Pejović o novogodišnjem nastupu

(Espreso/


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.