BIO JE NAJJAČA ZVEZDA U ISTORIJI RIJALITIJA: Smrt ga je PRERANO SAČEKALA, dobre duše VOLEO JE JAKO OVU ŽENU! (FOTO)
Foto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

sećate li se?!

BIO JE NAJJAČA ZVEZDA U ISTORIJI RIJALITIJA: Smrt ga je PRERANO SAČEKALA, dobre duše VOLEO JE JAKO OVU ŽENU! (FOTO)

Šest godina od smrti Ekrema Jevrića

Objavljeno:

Rijaliti legenda Ekrem Jevrić preminuo je 4. marta 2016. godine u Americi.

Ekrem je iznenada umro u Nujorku, gde je živeo sa porodicom. Kako su tada mediji preneli, Jevrić je krenuo na posao, i u automobilu doživio srčani udar. Hitna pomoć je došla na lice mesta, ali je bilo kasno. Ekrem, poznat i po nadimku Gospoda, postao je internet zvezda zahvaljujući svojoj pesmi “Kuća pos’o”.

1 / 5 Foto: Facebook / Ekrem Jevrić

Pored hita koji je postao pravi hit na društvenim mrežama, ostao je upamćen i po učešću u rijalitiju “Farma”, a mnogi klipovi su i dalje veoma gledani, pogotovo oni u kojima deli kadar sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi, a gledaoci tog rijaliti programa mogli su da vide da je on bio lud za njom.

Ekrem i Vendi su bili pravi rijaliti igrači i drugari, a njihove zajedničke scene se i danas prepričavaju. Pogotovo ona gde joj ljubi stopala. Ekrem je i priznao da je bio lud za pevačicom.

Naime, Vendi mu je nakon jedne žurke u “Farmi” rekla da joj poljubi nogu i izmasira stopala, što je Gospoda prihvatio bez pogovora. Ekrem: Ćuti mala, noge su ti kao da imaš 20 godina. Evo, četiri mi sina. Vendi: Masiraj mi noge, Ekreme. Poljubi ih! Ona okom, a on skokom. Ljubio joj je tabane, a snimak je postao viralan.

Nakon ove tužne vesti ubrzo su se pročule glasine da njegova udovica sprema pesmu, te da uskoro postaje pevačica. Međutim, ona je to demantovala.

– Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro dece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pevačica, nisam htela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac – rekla je Igbala svojevremeno.

Bonus video:

01:22

VENDI: Ne treba iznositi prljav veš u javnost

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.