EKREM JEVRIĆ BIO JE TATA RIJALITIJA I PREMINUO: Na putu do posla doživeo je SRČANI UDAR pa su počele i GLASINE!
Foto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

tuga

EKREM JEVRIĆ BIO JE TATA RIJALITIJA I PREMINUO: Na putu do posla doživeo je SRČANI UDAR pa su počele i GLASINE!

Najveća rijaliti zvezda preminula je 2016. godine.

Objavljeno:

Ekrem Jevrić, internet zvezda iz Njujorka, iznenada je preminuo 4. marta 2016. godine u 55. godini života.

Ekrem je iznenada umro u Nujorku, gde je živeo sa porodicom. Kako su tada mediji preneli, Jevrić je krenuo na posao, i u automobilu doživeo srčani udar.

Nakon ove tužne vesti ubrzo su se pročule glasine da njegova udovica sprema pesmu, te da uskoro postaje pevačica. Međutim, ona je to demantovala.

"Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro dece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pevačica, nisam htela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac", rekla je Igbala svojevremeno ona.

Ekrem Jevrić
foto: Pink

Ekrem je svoju popularnost stekao svojim hitom "Kuća pos'o" a kasnije je nastupao u rijaliti šouima odakle svi pamte njegovu rečenicu "Ovde smo da bismo pravili šou". Sa njim je tako i bilo, šou i legendarne scene gde god da se pojavi.

Bio je oženjen Igbalom Jevrić, sa kojom je dobio četiri sina, Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata. Godine 2010. učestvovao je u rijalitiju "Farma", gde je zauzeo treće mesto.

Ekrem Jevrić veoma spontano pobrao je sve simpatije javnosti, posebno učešćem u rijaliti šouovima.

Kako se tada navodilo, njegovi sinovi su planirali da krenu njegovim stopama i da uđu u rijaliti! Naime, oni se navodno spremali da uđu u "Parova".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.