SADA JE JASNO KO JOJ NE SKIDA OSMEH SA LICA: Iva uživa u zagrljaju OVOG MUŠKARCA ne KRIJU SREĆU što su zajedno!FOTO
Foto: Instagram

promena!

SADA JE JASNO KO JOJ NE SKIDA OSMEH SA LICA: Iva uživa u zagrljaju OVOG MUŠKARCA ne KRIJU SREĆU što su zajedno!FOTO

Ivi Grgurić je otkada je pobedila u rijalitiju Zadruga čini se sve krenulo u životu!

Objavljeno: 22:44h

Pobednica rijaliti programa "Zadruga 3", Iva Grgurić, trudi se da svoj ljubavni život krije od očiju javnosti, ali su se nedavno u medijima pojavile fotografije njenog navodnog izabranika koji je iz Crne Gore.

Javnost zna za nekoliko emotivnih odnosa Grgurićeve, a one koje se pamte i sada jesu veza sa Filipom Đukićem, koju je otpočela dok je bila deo rijalitija, i ona o kojoj se pričalo dok je bila u rijalitiju, sa Marinkom Zvokom.

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

Ipak da nije sve uvek kao što se čini, izgleda i piše je i u Ivinom slučaju. Iako nije medijski opovrgla ove napise o misterioznom izabraniku iz Crne Gore ona se pored toga oseća jako dobro u svojoj koži, okružena sebi dragim ljudima.

Na Instagramu je objavljena fotografija Ive sa njenim najboljim prijateljem, muškarcem pored koga se uvek oseća srećno i sa kojim deli i dobro zlo.

- Ne znam da li vam je poznat onaj osećaj kada se sve u vama nakupi…ne znate šta biste,pa vam dođe da odete u ŠUMU i VIČETE na sav glas…Kome ste verovali,kako ste nekome bili samo MAMAC,kako vas je neko iskoristio da dođe do nekog svog cilja,a mislite da vam je taj neko prijatelj?!..E baš to..IVA JE MENI BAŠ TA “ŠUMA” , kao i ja njoj.Zapamtite,osobe nisu stvar ..Nemaju cenu! I prijatelj se ne prodaje za bilo koje pare,ma koliko god one bile ‘ENORMNE’ - glasilo je ispod fotografije.

Bonus video:

00:09

Espreso čestitke: Iva Grgurić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.