IVA GRGURIĆ ODLAZI IZ BEOGRADA POSLE 3 GODINE: Bivša rijaliti pobednica o BOGATOM dečku i karijeri!
Iva Grgurić, Foto: Instagram

opa

IVA GRGURIĆ ODLAZI IZ BEOGRADA POSLE 3 GODINE: Bivša rijaliti pobednica o BOGATOM dečku i karijeri!

Bivša rijaliti pobednica otvorila dušu o selidbi

Objavljeno:

Bivša rijaliti pobednica Iva Grgurić otkrila je da redovno trenira i da joj je život više nego turbulentan.

Ona je u Premijeri priznala da od svog života može da napravi rijaliti šou.

- Svaki dan idem u teretanu, super ide! Kod mene u životu ima svašta, mogla bih da napravim zaseban rijaliti šou. Ko kaže da mi je dečko bogataš? Dobro, dobrostojeći je - priznaje Iva.

1 / 5 Foto: Printscreen Magazin In

- Ne stajem na ludi kamen još skoro, mislim da nije vreme. Još uvek sam posvećena svojoj karijeri. Na ludi kamen ne stajem, a naravno da treba da bude dobrostojeći. Nije preko potrebno, ali moj život ide tom putanjom da treba neko da me isprati. Ja sam sposobna i ambiciozna, takav treba da bude i muškarac pored mene. Svako ko kaže da to nije bitno, laže - priča Grgurićeva.

- Malo puta sam imala loše odluke kada je ljubav u pitanju. Moja intuicija je meni uvek bila najjača i sve što mi je taj govor u glavi govorio sam slušala. Imala sam najveći pad, ali ne kajem se zbog toga. Da nisam sve to podelila sa javnošću, ne bi me ni upoznali onakvu kakva zapravo jesam. Istina uvek pobedi laž - dodaje ona.

Ovom prilikom priznala je da je nakon raskida u dobrim odnosima sa bivšim dečkom Filipom Đukićem:

- U dobrim smo odnosima, nije da se čujemo, ali čujemo se kad su neke krizne situacije, kao što je njegova korona bila. Ponudila sam mu da donosim hranu dok je bio bolestan, međutim odbio je, kaže da imaju dostave. Ja jesam divna devojka... Sa mamom izlazim, ona kad dođe u Beograd kao da je u Las Vegasu. Ništa ona mene ne pita, pusti me i zna da je svaka moja odluka prava. Ne pita me kada će postati baka i tako to - priča Iva.

Osvrnula se i na ljubavi iz nikad turbulentnije sezone ''Zadruge''.

- Od one kokoške i onog ponija. Tamo nema ljubavi! Prva sezona je bila ljubav, druga isto ljubav, treća mene i Filipa, a četvrta i peta sezona nema ljubavi. Nema strasti, nemaš zašta da se uhvatiš - kaže Iva.

Iva Grgurić
foto: Instagram

Budući da je Beograd izabrala za svoj grad i zadržala se već skoro 3 godine, priznaje zbog čega je odluka pala baš na srpsku prestonicu.

- Prija mi ta energija, mnogo mogućnosti. Neću se zadržavati, trebalo bih da idem u Ameriku uskoro, videćemo da li ostajem ili se vraćam, uglavnom ovo mi nije zadnja stanica. Idem samo turistički, možda, to se još ne zna. Stabilnija sam i jača što se tiče mišića, ali najbitnije da sam stabilnija i jača u glavi - istakla je Iva.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Premijera)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.