BRAVO! Dubravka na jedini mogući način pokušava da preboli Madžgalja! A to radi bez šminke i prosto blista! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Adria Media

ljubav prema..

BRAVO! Dubravka na jedini mogući način pokušava da preboli Madžgalja! A to radi bez šminke i prosto blista! (FOTO)(VIDEO)

Glumica i bivša žena pokojnog Marinka Madžgalja, vratila je svoj život u normalu
Objavljeno:

"Priča se po gradu" je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

Ovo je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.

Svaka čast Dubravka!!

Posle velikog gubitka koji je pretrpela, kad je Marinko Madžgalj, njen bivši muž sa kojim ima i dete, umro početkom ove godine - Dubravka se vratila poslu! I pokazala da to radi savršeno! I da izgleda savršeno!

I još jednom - svaka čast Dubravka!!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.