PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE MAŠE TERZIĆ, STOMAK NAPUPEO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/gospodjicaterzic

promena!

PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE MAŠE TERZIĆ, STOMAK NAPUPEO! (FOTO)

Trudna Maša Terzić ovog leta na svet će doneti svoje prvo dete

Objavljeno: 18:47h

Ćerka Zvezdana Terzića, Maša Terzić uskoro će postati majka sa izabranikom koga vešto skriva od javnosti i koji živi van Srbije.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/mashaterzic

Iako je godinama bila pod lupom medija zbog svoje veze sa Veljkom Ražnatović čini se da joj u poslednje vreme ilegala itekako prija pa se sve više trudi da svoju intimu sačuva u četiri zida.

Kako je svojevremeno objavio "Telegraf" Maša nosi dečaka a svadbu ne planira da pravi dok na svet ne dođe beba.

Maša Terzić
foto: Damir Dervišagić

- Maša je jako uzbuđena zbog nove životne uloge. Ona i njen partner su se verili pre dva meseca kada joj je poklonio čak dva prstena, a svadbu ne planiraju dok na svet ne dođe beba. Njen dečko ne živi u Beogradu, bavi se ozbiljnim poslom zbog čega ne želi da se eksponira. Venčanje će upriličiti u inostranstvu, na leto, kada stigne sin - rekao je izvor za "Telegraf".

Ona se povodom ovih natpisa nije oglašavala za medije ali je sda na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se može videti da je lepša nego ikad i da joj čini se trudnoća prija.

Bonus video:

02:02

KAO IZ BAJKE! Evo kako je izgledao PRVI PLES Kostadina i trudne Valentine! Ponosni otac Zvezdan Terzić održao govor na venčanju!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.