TERZA POSTAJE DEDA, A SADA JE OTKRIVENO ONO ŠTO SVI ŽELE DA ZNAJU: Uzbuđenje raste!
Otac i ćerka, Foto: Printscreen Instagram

divno!

TERZA POSTAJE DEDA, A SADA JE OTKRIVENO ONO ŠTO SVI ŽELE DA ZNAJU: Uzbuđenje raste!

Maša je u četvrtom mesecu trudnoće

Objavljeno:

Ćerka Zvezdana Terzića, Maša Terzić uskoro će postati majka, dok će generalni direktor Crvene zvezde dobiti još jedno unuče, a prvo od naseldnice.

Kako Telegraf navodi Maša je u četvrtom mesecu trudnoće, a svojim najbližima je otkrila i pol bebe.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/mashaterzic

Njen termin za porođaj je krajem juna ove godine kada će na svet doneti dečaka.

- Maša je jako uzbuđena zbog nove životne uloge. Ona i njen partner su se verili pre dva meseca kada joj je poklonio čak dva prstena, a svadbu ne planiraju dok na svet ne dođe beba. Njen dečko ne živi u Beogradu, bavi se ozbiljnim poslom zbog čega ne želi da se eksponira. Venčanje će upriličiti u inostranstvu, na leto, kada stigne sin - govori za Telegraf Jeteset izvor blizak porodici Terzić i dodaje:

Maša Terzić
foto: Printscreen Instagram

- Oni su zajedno godinu dana i Maša ga je sve vreme veze pratila u stopu, budući da zbog prirode posla često putuje. Oni se super slažu i svi njeni prijatelji govore da nikada nije bila srećnija u životu. Zajedno su doneli odluku da se Maša porodi u inostranstvu - završava priču izvor.

Kako dalje saznaju, Zvezdan je oduševljen novim zetom kao i njegova supruga Svetlana koja se raduje još jednom unučetu.

1 / 5 Foto: Instagram

Inače, u porodici Terzić ovih dana željno isčekuju drugo dete Mašinog brata Kostadina. Njegova supruga Valentina svakoga dana bi trebalo da se porodi.

Podsetimo, Telegraf je nedavno objavio da se Maša Terzić verila i da je dečko zaprosio sa čak dva prstena, a nedugo nakon ove informacije magazin Story.rs je objavio da je u blagoslovenom stanju.

Enigma je njen izabranik, a sada su otkriveni neki detalji.

Kako Alo sada prenosi, reč je o biznismenu iz Beograda, koji nikako ne želi da se eksponira, a sada je izvor otkrio detalje iz njihovog odnosa.

- Maša je već nekoliko meseci u idiličnoj vezi s dečkom koji ne voli javnost, a ona je ispoštovala njegovu želju, pa ne objavljuje fotografije s njim i ne otkriva njegov identitet- navodi Alo.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.