TAJANSTVENA DEVOJKA NA PORODIČNIM FOTOGRAFIJAMA: Ona je SKRIVENI I BITAN ČLAN porodice o kome se JAKO MALO ZNA!
Foto: © ATA Images

opa!

TAJANSTVENA DEVOJKA NA PORODIČNIM FOTOGRAFIJAMA: Ona je SKRIVENI I BITAN ČLAN porodice o kome se JAKO MALO ZNA!

Toliko lepa, da ćete ostati bez daha....

Objavljeno: 08:18h

Poznato je da se život Lepe Brene manje više zna, ali postoje i segmenti koje još uvek čuva daleko od znatiželjnih pogleda i objektiva paparaca u svoja četiri zida.

Da pevačica posvećuje i neguje svoje familijarne i prijateljske odnose opšte je poznato, kao što smo imali priliku da vidimo kako joj izgledaju sestra i brat neke nismo imali priliku.

1 / 8 Foto: Marina Lopičić

Na porodičnim fotografijama sa slavlja, putovanja može se uočiti plavuša, izuzetne lepote koja je neizostavni deo i jako bitan član porodice Lepe Brene.

Sestričina Lepe Brene, Majda Stojanović živi dugi niz godina u Kanadi, a sa tetkom je vrlo bliska, te se trudi da, kada im to obaveze dozvoljavaju, provedu što više vremena zajedno. Iako nije javna ličnost, Majdina lepota je naširoko čuvena, a mnogi bi se usudili da kažu da izgleda kao da je Brenina ćerka.

Lepa Brena
foto: Printscreen Instagram/lepabrenaa

Ćerka Brenine sestre Fakete, verovatno liči na tetku toliko budući i da folk pevačica i te kako liči na svoju stariju sestru. Faketa živi dugi niz godina u Kanadi, gde je Majda i rođena.

‒ Ja sam njena nesuđena ćerka – našalila se Majda Stojanović u jednom razgovoru za Prvu, prenosi "Hello" , a mnogima je tada i njen glas zazvučao poznato. Takođe, otkrila je kako je ljudi često zaustavljaju na ulici i kažu da liči na Brenu.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Sestričina Lepe Brene je udata od 2012. godine, ima sina i ćerku, a sa porodicom živi u Kelouni, gradu na zapadu Kanade između Vankuvera i Kalgarija. Ona je, inače, ekspert je za podizanje svesti o autizmu.

Bonus video:

00:27

BRENA I BOBA NE ODUSTAJU OD PUTOVANJA: Živojinovići otišli iz Srbije i uživaju u TOPLIM KRAJEVIMA! Stajling pevačice svi HVALE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.