POSTOJAO JE DRUGI MUŠKARAC? Indira OTKRILA dugo čuvanu tajnu Ksenije Pajčin! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

ispovest

POSTOJAO JE DRUGI MUŠKARAC? Indira OTKRILA dugo čuvanu tajnu Ksenije Pajčin! (FOTO) (VIDEO)

Pevačica bacila svetlo na intimni život Ksenije Pajčin
Objavljeno:

"Mora da se pazi s kim se ulazi u vezu. Takve kobne stvari se dese u trenutku. Varnice koje sevnu u trenutku, taj bes, to ludilo. To je pomračenje svesti. I ako imaš mogućnost u tom momentu da napraviš neko zlo, ti ćeš ga u tom momentu napraviti, što nikako nije dobro. Eto, to se desilo sa njima u trenutku kada su se našli u njenom stanu. Verovatno su prethodile neke rasprave, svađe. Možda je ona njemu rekla, ja više sa tobom neću, kraj, a on to nije mogao da podnese. Mi ne možemo da znamo šta se tačno desilo, ali svaka žena treba da pazi s kim ulazi u vezu, ali i kako je raskida, kaže Indira Radić.

Indira ističe da nikada nije pomislila da je pogrešila što je sa Ksenijom pre osam godina snimila duet "Hajde, sestro" . Folkerka je bila uverena da će njihov spoj oduševiti publiku. "Mnogo sam je volela i poštovala. Ta njena emocija i energija, taj njen temperament je bio neverovatan. Bila je prelepa žena. Iako su govorili za nju da je agresivna, ljuta, zeznuta, zaje*ana, mi smo bile odličan spoj. Kada smo radile zajedno, ona je to svoje ludilo veoma lepo kanalisala. Stvarno smo dobro funkcionisale na koncertima", rekla nam je Indira i dodala,

"Upoznala sam njenu najdublju stranu. Pamtim je kao divnu osobu, mnogo emotivnu, mnogo ranjivu, ali i mnogo povređenu. Ona je u suštini bila vrlo tužna i usamljena devojka", priseća se Indira.

(Espreso.co.rs/alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.