HITNA OBJAVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Priznala da ŽELI da bude u vezi, a onda mu je ZABRANILA da to priča!
Foto: K1 / YOUTUBE

šok

HITNA OBJAVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Priznala da ŽELI da bude u vezi, a onda mu je ZABRANILA da to priča!

Raskid je stvar njihovog zajedničkog dogovora, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba, Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli

Objavljeno:

Pevačica Anastasija Ražnatović je nakon pet godina ljubavi raskinula sa Đorđem Kuljićem, a sada je sve nasmejala do suza šaljivom objavom koju je objavila.

Anastasija je, naime, snimila jedan od popularnih videa na društvenim mrežama u kojem su tema upravo ljubavne veze.

- Da li hoću da se ponašam kao da smo u vezi? Da, hoću. Da li zaista hoću da izlazim sa tobom? Apsolutno ne. Da li ti je dozvoljeno da pričaš sa drugim ljudima? Bilo bi mi draže da to ne radiš. Mogu li to? Da, mogu. Da li je to toksično? Možda. Da li me je briga? "Ne" - rekla je Anastasija u videu, koji je pobrao brojne simpatije.

Anastasija Ražnatović definitivno je stavila tačku na vezu sa bivšim dečkom Đorđem Kuljićem.

Kako Kurir Stars saznaje od Anastasijinih bivših komšija iz luksuzne zgrade na Dorćolu, ona je prethodnog vikenda bila u stanu kako bi iz njega uzela ostatak svojih stvari i odnela ih u porodičnu kuću na Dedinju, gde se i vratila nakon raskida.

Podsetimo, već nedeljama se u javnosti spekulisalo da su Anastasija i njen dečko Đorđe raskinuli ljubavnu vezu, a sve zbog toga jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

Oni su prošlog utorka, nakon pet godina zabavljanja, stavili tačku na svoju ljubavnu priču. Razlog raskida je razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike. Raskid je stvar njihovog zajedničkog dogovora, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba, Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli.

Inače, Đorđe je luksuzan dupleks na Dorćolu za devojku i sebe platio čak 750.000 evra, a prvi komšija im je bio glumac Miloš Biković.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.