NAJNOVIJA VEST: OGLASIO SE BIKOVIĆ POVODOM RATA U UKRAJINI! VAŽNO JE!
Biković, Foto: Aleksandra Čolić

nije lako

NAJNOVIJA VEST: OGLASIO SE BIKOVIĆ POVODOM RATA U UKRAJINI! VAŽNO JE!

Oglasio se sada na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Glumac i producent Miloš Biković ove nedelje je boravio u Rusiji povodom premijere serije "Telki", ali i novog ostvarenja "Hoću muža", a povodom ratnih sukoba u Ukrajini, oglasio se sada na društvenim mrežama.

1 / 7 Foto: © ATA Images

"Želeo bih da nema ratova, ma koliko je to naivno, znam. Imao sam tri godine kada je izbio rat u mojoj zemlji. Imao sam pet godina kada je izbio još jedan rat. Imao sam 11 godina kada su nas bombardovali. Znam koliko je rat užasan. Prošli smo kroz sličnu situaciju, mada se nijedna ne može porediti, jer svaki sukob ima različite okolnosti.

Najgore u svemu tome je što nas rat i krvoproliće na bilo kojoj strani podsećaju koliko je čovečanstvo daleko od ideala jedinstva i ljubavi. Bože, sačuvaj živote svih onih koji su sada u opasnosti", poručio je Biković.

Podsetimo, Biković je predsednik žirija jubilarnog 50. Festa, koji će večeras biti otvoren. Publika festivala biće u prilici da pogleda pomenuti film "Hoću muža" Sonje Karpunjine, 5. marta u okviru revijalnog programa "Gala - Specijalna projekcija".

Bonus video:

00:28

BIKOVIĆ U BORBI SA NEKADAŠNJIM SVETSKIM PRVAKOM U BOKSU: Glumac naučio nove poteze, a snimci postali HIT na internetu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.