KONAČNO NA MEDENOM MESECU, EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Ljuba i Katarina na plaži gore od strasti! (FOTO)
Foto: Espreso

OPA

KONAČNO NA MEDENOM MESECU, EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Ljuba i Katarina na plaži gore od strasti! (FOTO)

Bračni put uživa daleko od Srbije

Objavljeno: 07:43h

Bivša voditeljka Katarina Kolozeus nedavno je za Espreso otkrila kakvi problemi su snašli njenog supruga, folk pevača Ljubu Perućicu i nju nakon što su se venčali.

– Ja se slažem da brak treba da ima lepe trenutke, ali mi smo imali tu nesreću da od dana kada smo se venčali da je sve nekako krenulo po zlu, ne što se tiče našeg odnosa, naš odnos je bolji nego ikada. Brzo posle našeg venčanja došla je korona i mi nismo mogli da odemo na medeni mesec koji smo planirali i naša porodica je imala puno problema sa koronom, imali smo velike gubitke i previše voljenih ljudi smo izgubili i previše bliskih, ali opet, koliko je to bilo teško, ja mislim da je sve to nas kao bračni par učvrstilo i dodatno nas je povezalo jer smo bili jedno za drugo u svakom mogućem trenutku. Ljuba je mene užasno zadužio za ove dve godine iz razloga što je on bio tu za moju porodicu kako verovatno niko drugi ne bi bio. Više nego neki koji su trebali da budu. Da mi nije bilo njega u nekim trenucima, ja uopšte ne znam kako bih se snašla. Bilo je momenata kada su u mojoj kući svi bili bolesni od korone. I to su svi bili jako loše. I mama i tata su mi bili u bolnici, i baka koja je tih dana pala i slomila kuk i otkazana joj je jedna operacija srca koju je trebalo da ima, samim tim nisu mogli ni da joj operišu kuk, i na sve to je još dobila koronu. Tako da je Ljuba tu bio neko ko mi je tada pokazao koliko me voli, koliko mu je stalo do mene, jer on je bio sa mojom bakom i pomagao mi je da je i presvučem i da je sredim, jer je to bio momenat kada je bio najteći momenat korone, kada ti nisi mogao ni da nađeš nekoga ko bi mogao da bude uz nekoga ko ima koronu, ne možeš ni u dom da je odvedeš, ne možeš ni u bolnicu jer ima koronu. I tada, Ljubi ništa nije bilo teško. Na rukama ju je nosio, pomagao joj je i brinuo se da moji u bolnici imaju sve što im treba, i da moji brat i snajka, koji su tada takođe imali visoku temperaturu, imaju sve i da sve bude kako treba. Tako da koliko su to bili teški trenuci, to su bili ujedno i lepi trenuci jer sam ja imala prilike da se uverim koliko ja na njega mogu da računam i da je on čovek na koga mogu da se oslonim i da će on uvek biti tu šta god da je potrebno. I njegova i moja porodica smo prošli teške trenutke. Samo u decembu smo imali tri sahrane. i u tim teškim trenucima bili smo jedno uz drugo i to je nas učvrstilo - otkrila je Katarina nedavno za naš portal.

1 / 4 Foto: Espreso

Baš na dan kada je objavljen intervju sa Katarinom - 14. februara na Dan zaljubljenih, Ljuba i ona su pakovali kofere i otputovali su na medeni mesec u daleku Dominikansku Republiku.

Folk pevač i njegova prelepa supruga su presrećni što nakon brojnih tragedija u porodici konačno mogu da uživaju u lepim trenucima. Koliko su srećni i zaljubljeni predstavljamo vam i mi ekskluznim kadrovima sa pomenute egzotične destinacije na kojoj Katarina i Ljuba trenutno uživaju.

Bonus video:

00:09

Razmenjuju nežnosti daleko od Srbije: Ljuba Perućica uživa na plaži, a njegova žena puca od s*ksepila

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.