"KADA SMO SE VENČALI SVE JE KRENULO PO ZLU"! Lepa voditeljka o NAJTEŽIM MOMENTIMA u braku sa Ljubom Perućicom!
Foto: Privatna arhiva

dan zaljubljenih!

"KADA SMO SE VENČALI SVE JE KRENULO PO ZLU"! Lepa voditeljka o NAJTEŽIM MOMENTIMA u braku sa Ljubom Perućicom!

Za Espreso je prvi put otkrila ove detalje iz braka.

Objavljeno:

Bivša voditeljka Katarina Kolozeus je u već nekoliko godina u braku sa folk pevačem Ljubom Perućicom.

1 / 10 Foto: Privatna arhiva

Danas je Dan zaljubljenih, a mi smo je pitali koliko se Ljuba promenio otkad su se oni venčali i da li je njen sadašnji suprug bio pažljiviji pre svadbe ili je to sada.

– Nije se puno promenio. U suštini je isti. Taj papir ništa nije promenio osim možda što se malo razmazio, ali nije to valjda zbog papira, već sam ja valjda bila previše popustljiva i uvek sam govorila: "Neka, ja ću!" Kao ženski poslovi, koje je on inače radio, sve je znao pre nego što smo počeli da živimo zajedno, ali sada se malo opustio, pa mogu da zateknem i čarape na podu i prljav veš van korpe za veš, ali to je jedina razlika. Ali i dalje je divan i dalje je brižan i pažljiv. Niti je bio pažljiviji pre svadbe ni posle. Jednostavno, on je takav kakav je. Dobar je i nije bilo potrebe ja da mu prebacujem da nije dovoljno pažljiv već on je jednostavno po prirodi takav. Vodi računa o svemu i pamti svaki datum, za razliku od mene, ja umem da zaboravim, a on pamti svaki bitan datum i uvek je tu da me iznenadi i da me obraduje nekom sitnicom koja nekome drugom možda ništa ne bi značila, a meni znači puno zato što sam zahvalna njemu što je takav kakav je i što mi svaki dan pokazuje da me voli, a ne da sam samo tu zato što njemu treba žena kod kuće. Pokazuje mi da me ceni, što je meni jako važno.

Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica
foto: Privatna arhiva

Kada te je priređivao više romantičnih iznenađenja? Pre svadbe ili posle?

– Što se tiče romantičnih iznenađenja, ne mogu da mi kažem da mi je pre svadbe priređivao više nego sada. Pogotovo na početku našeg zabavljanja, jer tada nije imao prilike da mi priređuje neka velika romantična iznenađenja ili da me odvede na neku večeru, jer ja tada nisam želela da se zna da smo mi zajedno i nisam želela da rizikujem da nas bilo ko vidi zajedno u uglavnom smo se viđali kod kuće. Mi nismo imali normalan prvi sastanak kao neki drugi koji odlaze u bioskop ili na piće ili na večeru. Mi smo to preskočili, jer meni je toliko bilo stalo da se ne zna da mi nismo zajedno, da nas ne vide i da se pokvari to što smo mi od prvog dana imali. Jednostavno, bilo mi je lepše sa njim kod kuće nego bilo gde drugde. Tek kada su mediji saznali da smo zajedno, tek onda smo više počeli da izlazimo iz kuće i on je tada imao više prilike a mi priređuje iznenađenja. I to on radi i dan-danas i priređuje mi iznenađenja i razne sitnice. I to je ono zašto ga ja volim, što se nije promenio, i što je i dalje isti.

Brak treba da ima što više lepih trenutaka. Ipak, i vi ste sigurno imali neke teške trenutke. Da li postoje neke takve situacije koje ste doživeli, a da vam je posle njih zapravo vaša ljubav bila još jača i koje su to situacije?

Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica
foto: Privatna arhiva

– Ja se slažem da brak treba da ima lepe trenutke, ali mi smo imali tu nesreću da od dana kada smo se venčali da je sve nekako krenulo po zlu, ne što se tiče našeg odnosa, naš odnos je bolji nego ikada. Brzo posle našeg venčanja došla je korona i mi nismo mogli da odemo na medeni mesec koji smo planirali i naša porodica je imala puno problema sa koronom, imali smo velike gubitke i previše voljenih ljudi smo izgubili i previše bliskih, ali opet, koliko je to bilo teško, ja mislim da je sve to nas kao bračni par učvrstilo i dodatno nas je povezalo jer smo bili jedno za drugo u svakom mogućem trenutku. Ljuba je mene užasno zadužio za ove dve godine iz razloga što je on bio tu za moju porodicu kako verovatno niko drugi ne bi bio. Više nego neki koji su trebali da budu. Da mi nije bilo njega u nekim trenucima, ja uopšte ne znam kako bih se snašla. Bilo je momenata kada su u mojoj kući svi bili bolesni od korone. I to su svi bili jako loše. I mama i tata su mi bili u bolnici, i baka koja je tih dana pala i slomila kuk i otkazana joj je jedna operacija srca koju je trebalo da ima, samim tim nisu mogli ni da joj operišu kuk, i na sve to je još dobila koronu. Tako da je Ljuba tu bio neko ko mi je tada pokazao koliko me voli, koliko mu je stalo do mene, jer on je bio sa mojom bakom i pomagao mi je da je i presvučem i da je sredim, jer je to bio momenat kada je bio najteći momenat korone, kada ti nisi mogao ni da nađeš nekoga ko bi mogao da bude uz nekoga ko ima koronu, ne možeš ni u dom da je odvedeš, ne možeš ni u bolnicu jer ima koronu. I tada, Ljubi ništa nije bilo teško. Na rukama ju je nosio, pomagao joj je i brinuo se da moji u bolnici imaju sve što im treba, i da moji brat i snajka, koji su tada takođe imali visoku temperaturu, imaju sve i da sve bude kako treba. Tako da koliko su to bili teški trenuci, to su bili ujedno i lepi trenuci jer sam ja imala prilike da se uverim koliko ja na njega mogu da računam i da je on čovek na koga mogu da se oslonim i da će on uvek biti tu šta god da je potrebno. I njegova i moja porodica smo prošli teške trenutke. Samo u decembu smo imali tri sahrane. i u tim teškim trenucima bili smo jedno uz drugo i to je nas učvrstilo.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.