MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO POSLE NAVODA DA SE ŽENI: "Ne znači da se već nije desilo"!
Foto: Aleksandra Čolić

opa!

MILOŠ BIKOVIĆ SE OGLASIO POSLE NAVODA DA SE ŽENI: "Ne znači da se već nije desilo"!

Pokušao je da bude misteriozan

Objavljeno: 23:34h

Glumac Miloš Biković, oglasio se nakon navoda u medijima da se ženi i da planira venčanje sa partnerkom Ivanom Malić.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Iako ne voli da priča o svom privatnom životu, ipak je odlučio da otkrije istinu.

- Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko govorim o njemu. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe ne znači ni da se to već možda nije desilo - rekao je Miloš za Telegraf.

Podsetimo, Miloš i Ivana pojavili su se zajedno na na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje", kada su prvi put uslikani zajedno.

Kao bomba odjeknula je vest da glumac Miloš Biković i atraktivna crnogorka Ivana Malić planiraju venčanje. Glumac će svadbu napraviti u toku godine za uži krug prijatelja na Mokroj Gori.

Miloš Biković
foto: Instagram

Na njenom profilu na Instagramu mogu se videti slike sa raznih destinacija, te je evidentno da lepa Ivana voli da putuje i uživa.

Osim toga, Ivana nikoga ne ostavlja ravnodušnim ni svojim odevnim izdanjima, te se može zaključiti da nova devojka poznatog glumica i te kako ima ukusa i stila.

Glumac je vezu s Crnogorkom navodno započeo u avgustu prošle godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj, u hotel sa pet zvezdica, gde noćenje košta čak 700 evra.

Iako se na samom početku veze nisu pratili na Instagramu, niti su se zajedno pojavljivali u javnosti, Ivana nije krila ljubav prema glumcu, te je sitnim detaljima pokazivala emocije.

Bonus video:

00:28

BIKOVIĆ U BORBI SA NEKADAŠNJIM SVETSKIM PRVAKOM U BOKSU: Glumac naučio nove poteze, a snimci postali HIT na internetu!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.