OVO SU SVE CICE MILOŠA BIKOVIĆA: Ne zna se koja je OBDARENIJA, neke od njih smo NEPRAVEDNO ZAPOSTAVILI (FOTO)
Miloš Biković i žene, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

moŽEte li pogoditi?

OVO SU SVE CICE MILOŠA BIKOVIĆA: Ne zna se koja je OBDARENIJA, neke od njih smo NEPRAVEDNO ZAPOSTAVILI (FOTO)

Miloš Biković važi za jednog od naših najpoželjnijih glumaca, te nije ni čudo što neke od njegovih koleginica ipak nisu mogle da odole njegovom šarmu.

Objavljeno: 16:43h

Iako se pre velikog ''Montevidea'' pojavljivao na malim ekranima, publiku je ipak kupio ulogom čuvenog fudbalera Tirketa.

Miloš Biković važi za jednog od naših najpoželjnijih glumaca, te nije ni čudo što neke od njegovih koleginica ipak nisu mogle da odole njegovom šarmu.

Pored nespornog talenta koji ima, Miloš je u svojim intervjuima često i govorio o svom privatnom životu kog baš i ne krije previše od očiju javnosti.

Priroda njegovog posla je takva da se brzo prilagođava ulogama, ali i da ima lepe partnerke, što mu i nije teško padalo.

Ovaj zavodnik je bio u vezi sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom poznate glumice Vesne Čipčić. Miloš i Anja su zajedno studirali, a kako se pisalo njihova ljubav rodila se iz prijateljstva. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem , bivšim momkom Milene Radulović.

Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Anja Alač
foto: Printscreen/Instagram/anja_alac

Iako su ubrzo nakon pomirenja okončali svoju romansu, ostali su u dobrim odnosima, budući da imaju mnogo zajedničkih kolega, prijatelja, a i projekata.

Na početku svoje karijere, zapala mu je uloga u seriji ''Samac u braku'', gde mu je parnerka bila koleginica Brankica Sebastijanović. Varnice su sevnule tokom snimanja, pa su odlučili da okušaju sreću i u privatnom životu.

Brankica Sebastijanović
foto: Printscreen/Instagram/sebastijanovicbrankica

Serija govorio o bračnom paru koji nije delio postelju, te su se izjasnili da ni u privatnom životu nisu imali intimne odnose, ali da u braku svakako to nameravaju da promene.

Nesuđena srpska snajka

Zahvaljujući svom velikom trudu koji je pokazao glumeći u serijama, filmovima, ali i na daskama koje život znače, Milošu se put vremenom otvorio ka Rusiji.

Nakon proslavljenog filma ''Montevideo'', ponude su samo pljuštale, a reditelji su se oko njega saplitali.

Na snimanju ruskog filma ''Led'', hemija između njega i koleginice Aglaje Tarasove je bila i više nego očigledna. Par se zaljubio jedno u drugo, te su u nekom momentu započeli i zajednički život.

Ona je jednom prilikom ispričala neprijatnu situaciju koja im se u vezi dogodila. Naime, Miloš je snimao film u kojem je trebalo da ima intimnu scenu sa glumicom Ksenijom Rapoport, koja je zapravo Aglajina majka.

Iako je izgledalo da ljubav cveta, Biković i Tarasova su se obratili svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gde su svima poručili da su nakon godinu i po dana zajedničkog života ipak odlučili da stave tačku na svoj ljubavni odnos.

Pretposlednja devojka koju je mladi glumac predstavio javnosti je bila manekenka Barbara Tatalović, a razlog njihovog raskida nikada se nije saznao.

Na leto prošle godine dosta se spekulisalo o njegovoj vezi sa finalistkinjom Svetskog prvenstva u latinoameričkim plesovima, Arinom Vološinom.

Naime, nakon okončane veze sa Bikovićem, Arina je objavila na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića, te emotivne veze u kojoj su, kako ona tvrdi, bili čak godinu dana.

Ova mlada lepotica kaže da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova devojka.

Miloš se na ove gnusne uvrede nije oglašavao, a nedavno je u javnost izašla informacija da je njegovo srce ukrala pravnica Ivana Malić.

Koliko se može videti, par uživa u svojoj romansi, a ove zime su svoj odmor proveli zajedno na planini.

Osmesi na njihovim licima govore sve, što bi naš narod rekao : ''Mi tu ništa ne bismo menjali''.

Nadamo se da je Miloš našao svoju sigurnu luku i da je izabranica njegovog srca s pravom tu gde jeste. A na njemu je da se pokaže u najboljem svetlu.

Mi im svakako želimo sve najbolje i držimo palčeve da potraje ta magija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.