MACA BRUTALNO ISPROZIVAO ANU KORAĆ: Bukti!
Foto: Damir Dervišagić

šok

MACA BRUTALNO ISPROZIVAO ANU KORAĆ: Bukti!

Osvrnuo se i na svoju profesiju i ulogu voditelja u najgledanijem TV formatu na Balkanu, ''Zadruzi 5''

Objavljeno:

Voditelj televizije ''Pink'' i glumac Dragan Marinković Maca dao je intervju sa svojim ljubimcem za emisiju ''Premijera'' i u razgovoru sa novinarkom Katarinom Rogojević progovorio o svom ljubimcu, ali i poslovnim planovima.

Osvrnuo se na rođendan svog ljubimca, aludirajući na proslavu rođendana ljubimca Ane Korać, koja je prošle godina svom pomerancu Stikeru rođendan proslavila u prestižnom prestoničkom restoranu.

Naravno u Franšu ili u Maderi, gde bude skuplje videćemo, možda na ibarskoj magistrali, moj cuko voli pivu - našalio se Dragan.

Osvrnuo se i na svoju profesiju i ulogu voditelja u najgledanijem TV formatu na Balkanu, ''Zadruzi 5''.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

To je scena, ja sam po vokaciji glumac i reditelj, a to što sam šoumen i deo scene, to je sve usko povezano - kaže Marinković.

Već tri godine za nama obara sve rekorde gledanosti svojom hit komedijom ''Kakva ti je žena, takav ti je život'', a sada ispred objektiva premijerne kamere ekskluzivno otkriva da se pravi nastavak hit komedije.

Kriza srednjih godina, on je ostavljen, razveden, i desiće se nastavak na insistiranje publike. Videćete šta se desilo sa njim. Ova predstava je apsolutna hit komedija i ne smemo podbaciti. Biće dobro, konceptualno u glavi je postavljeno, još da bacimo na papir i da se to uradi - kaže Maca.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.