FILMSKI! KAD JE UPOZNAO POLUBATA NAKON 12 GODINA, Macu je ŠOKIRALA jedna stvar!
Dragan Marinković Maca, Foto: Damir Dervišagić

scena iz filma

FILMSKI! KAD JE UPOZNAO POLUBATA NAKON 12 GODINA, Macu je ŠOKIRALA jedna stvar!

Braća su se upoznala u bolnici, kada su obojica otišla u posetu ocu

Objavljeno:

Glumac, reditelj i voditelj Dragan Marinković Maca rođen je u Sarajevu, a koreni mu potiču sa Zlatibora. Njegovi roditelji su bili razvedeni, a Maca je sa majkom živeo u Sarajevu, dok je oca retko viđao. Kada bi se video sa ocem, imali su lep odnos, ali se to nije dešavalo često.

Dragan Marinković Maca
foto: Printscreen

Jednom prilikom, kada je otišao u bolnicu u posetu ocu koji je bio bolestan, Maca je upoznao svog polubrata Sašu, starijeg od njega 18 godina.

Maci je tada bilo tek 12, ali se odlično seća tog susreta, koji je obeležila jedna neverovatna situacija.

- Imam bracu iz tatinog prvog braka, on je u Herceg Novom, Saša moj! I to mi je najlepša scena koju sam doživeo u životu! On je stariji od mene 18 godina, i kad biste vi to sad videli na filmu, to što sam ja doživeo kad smo se sreli, rekli biste - ma idi u pi*ku materinu - počinje Maca priču, u svom stilu.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

- Dakle, tata je bio bolestan i ja Sašu do tada nikada nisam upoznao. Meni je bilo 12, njemu 30 godina. Tata leži u krevetu i tu smo mama i ja. I, ulazi Saša na bolnička vrata, u istoj košulji u kojoj sam i ja! Ali bukvalno - govori Maca, ni sad ne verujući da se to dogodilo.

- Eto, kad bi to sad video na filmu, rekao bi: Ma, idi u pi*ku materinu, nemoguće! Život piše romane. On je i dalje u Herceg Novom, sa porodicom - kaže Marinković sa setom, i dodaje da ne prihvata termin "polubraća", već da su braća - braća. Upravo u tom duhu vaspitava i svoje sinove, Lava i Fjodora Simeona, koje je dobio iz dva braka.

Dragan Marinković Maca
foto: Printscreen

- Kod mene nema toga, da na primer kažem - moj Lav i Fjodor Simeon su polubraća. Brat je brat i ja to ne je*em dva posto! Moji sinovi nisu međusobno polubraća, ne gledam na to tako. Braća su! U principu, Saša živi u Herceg Novom, ja u Sarajevu, i jedino što mi je falilo jeste još braće i sestara, je*i ga, ono... Kad je belaj, uvek neko ima brata, ima sestru, a ja sam jedinac i to nije dobro. Ali nisam razmažen bio nikada - kaže Dragan Marinković Maca za "Kurir".

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.