GASTOZA SE OMRSIO SA TAJLANĐANKOM: Otkrio da je kao CRNAC, a onda snimio POZU!
Foto: Promo

opa

GASTOZA SE OMRSIO SA TAJLANĐANKOM: Otkrio da je kao CRNAC, a onda snimio POZU!

Ovaj put rešio je da otputuje na malo toplije destinacije

Objavljeno:

Nenad Marinković Gasttozz, otputovao je na daleku destinaciju i uživa u kulturi ove zemlje.

Bivši rijaliti učesnik i poznati pevač vrlo rado deli svaki delić svog privatnog života sa svojim pratiocima.

Ovaj put rešio je da otputuje na malo toplije destinacije i prepusti se svim čarima ove zemlje.

1 / 2 Foto: Printscreen

- Zato što sam crnac - bio je opis na Instagram storiju po kojem je pevač hteo da skrene pažnju na svoj preplanuli ten. Pored toga poznati rijaliti učesnik nastavlja da objavljuje na dnevnom nivou sve događaje koje mu se dešavaju na ovoj prelepoj destinaciji.

Inače, bivši učesnik rijalitija, Nenad Marinković Gastoz otkrio da se borio sa depresijom i da je nekoliko puta sebi hteo da oduzme život.

Iako je uvek nasmejan i pozitivan, malo ko zna da se borio sa brojnim poteškoćama, pa i depresijom. On je sada ispričao da je nakon smrti majke prolazio kroz najteži period u životu i da je često razmišljao da digne ruku na sebe.

- Bio sam u depresiji i hteo sam sebi nekoliko puta da oduzmem život i to je bilo jako zanimljivo. To je bilo baš kada je mama preminula, to je bio baš težak period. Trebalo mi je vremena da se malo saberem, iako sam ja radio, izlazio i pio. Sve sam radio kao što inače radim, a zapravo je to bio samo izgovor da pobegnem od toga. Onda sam shvatio da ne možeš da pobegneš od toga, već da moraš da se suočiš sa tim. Svaki put kada sam u zgradi ili na nekom spratu, i ako postoji neki balkon ili neka terasa, uvek kad sam izlazio na tu terasu, ja sam hteo da skočim. Bio sam iz fazona daj bre tebra, zašto živiš? U tom trenutku nemam devojku, umrla mi mama, imam par hiljada evra dugove, nemam nikakvu pesmu. I ja stojim i razmišljam da l’ da skočim, da l’ da ne skočim? Idiot, razmišljanje jednog bespomoćnog bića, slabića - dodaje on.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.