BOSANAC JE BIO SUROV PREMA NJOJ! Reperka se nakon svega udružila sa ćerkom Dragana Stojkovića!
Nadica i Džidža, Foto: Promo

EKSKLUZIVNO

BOSANAC JE BIO SUROV PREMA NJOJ! Reperka se nakon svega udružila sa ćerkom Dragana Stojkovića!

Otkrila nam je kako sada gleda na taj period.

Objavljeno:

Reperka Nadica Vermezović, koja se predstavlja umetničkim imenom Ditza, predstavila je duetsku pesmu "Ekstaza", koju je snimila sa pevačicom Aleksandrom Džidžom Stojković.

Mnogi su zaboravili da se ova reperka nekada takmičila u "Zvezdama Granda". Njoj je u takmičenju Džidžin otac, a član žirija ovog šoua Dragan Stojković Bosanac jednom prilikom rekao da je njen nastup grozan. Nas je zanimalo kako je došlo do saradnje Džidže i reperke, s obzirom na to da je tata popularne pevačice čak i ponizio kada je komentarisao njen nastup u "Zvezdama Granda".

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/Two Louder TV

– Moje takmičenje u "Zvezdama Granda" nema veze sa onim što trenutno radim. Recimo da sam konačno pronašla svoj put što se muzike tiče. "Zvezde Granda" su svakako bile jedno iskustvo iz koga sam dosta toga naučila. Džidža i ja imamo istog producenta, a ja sam u nekoliko navrata čula čula neke demo snimke njenog repa koji su mi se jako dopali, a naš producent Mihailo je smatrao da bi ona i ja bile dobar muzički spoj - rekla je Nadica za Espreso. A kako ova reperka sada gleda na Bosanca, ali i kako gleda na svoju nekadašnju mentorku Jelenu Karleušu, koja ju je hvalila u "Zvezdama Granda"?

– Da, Jelena Karleuša mi je bila mentorka i imala sam jako dobru saradnju sa ljudima iz tima. Na Bosanca gledam kao na jednog od mentora iz "Zvezda Granda" i uspešnog producenta, a na Jelenu Karleušu kao na jednu veliku zvezdu koja se trudi da bude na samom vrhu, poštujem njen rad, kao i Bosančev, jer to su sve ljudi koji godinama traju i koji su zasluženo tu gde jesu.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.