JELENA KARLEUŠA POKAZALA OŽILJAK OD TUMORA!
Foto: Instagram/karleusastar

šok

JELENA KARLEUŠA POKAZALA OŽILJAK OD TUMORA!

Međutim, pre nego što je bilo ko bilo šta komentarisao, ona je u opisu fotografije jasno napisala da je ponosna na ne jedan, već zapravo tri ožiljka

Objavljeno: 17:49h

Jelena Karleuša ponovo je pomerila granice kada je u pitanju moda.

Pozirala je u izazovnom neon žutom Mugler kombinezonu sa providnim delovima, a prizor, očekivano, malo koga je mogao ostaviti ravnodušnim.

Ona je svoju liniju dovela do savršenstva, te joj ovako izazovne kombinacije uvek budu pun pogodak, ali ovog puta, pratioci su primetili i još nešto. Naime, kako je kombinezon poprilično otkrivao, pevačica je pokazala i ožiljak na stomaku.

1 / 7 Foto: Printskrin/Jutjub/Jelena Karleuša

Međutim, pre nego što je bilo ko bilo šta komentarisao, ona je u opisu fotografije jasno napisala da je ponosna na ne jedan, već zapravo tri ožiljka.

- Da, znam da zumirate i vidite moj carski rez i jedan što je bio benigni tumor. I ne samo jedan, imam ih tri. Ne bi mi smetalo da ih imam još. Ožiljke nikada ne krijem, ponosna sam na njih. Ožiljci na telu i duši čine nas onim što zaista jesmo, jedinstvene među milijardama ljudi - istakla je popularna pevačica, a njena objava je izazvala masovne reakcije u vidu lajkova i pozitivnih komentara.

"Kraljica", "Još si lepša zbog tih ožiljaka", "Boginja", "Ne postoji ožiljak koji tebe može da učini manje lepom", "Hrabra žena", "Lavica"... samo su neke od lepih reči koje su se mogle pročitati ispod objava.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.