NAKON ŠTO JOJ JE PREMINUO SUPRUG ZA DARU JE ŽIVOT STAO: Gotovo NIKO NE ZNA da je ona bila sa NJIM U BRAKU!
Foto: Print Screen Youtube/eduTV

ŠOK

NAKON ŠTO JOJ JE PREMINUO SUPRUG ZA DARU JE ŽIVOT STAO: Gotovo NIKO NE ZNA da je ona bila sa NJIM U BRAKU!

Tirnanić je bio jedan od naših najpoznatijih novinara, radio je i kao urednik u istim, a ujedno je bio i filmski kritičar

Objavljeno:

O privatnom životu Dare Džokić, jedne od naših najuspešnijih glumica, ne zna se mnogo, pa tako malo ko zna ko je bio njena najveća ljubav.

Naime, Dara je više od dve decenije uživala u srećnom braku sa novinarom Bogdanom Tirnanićem. Njihovu veliku ljubav iznenada je prekinula njegova smrt 2009. godine, a glumica ovaj gubitak nikada nije prebolela.

Tirnanić je bio jedan od naših najpoznatijih novinara, radio je i kao urednik u istim, a ujedno je bio i filmski kritičar.

Pored novinarstva i pisanja kritika, Bogdan se bavio i glumom iz hobija, pa je tako ostvario uloge u filmovima “Rani radovi” i “Crni bombarder”, “Živeti kao sav normalan svet”, ali i u seriji “Otpisani”.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/eduTV

Ljubav njega i Dare trajala je punih 25 godina, a glumica je veoma teško podnela suprugovu smrt.

— Teško je i pusto bez njega. Jedan deo mog života je zauvek nestao. Prerano je otišao. Ipak, niko ne može da mi uzme ljubav prema njemu. To je zauvek. Samo njega više nema, ali osećanja su tu — rekla je jednom prilikom Dara Džokić, koja je sa Bogdanom Tirnanićem u braku dobila ćerku Jovanu.

Dara Džokić poznata je po ulogama u filmovima “Povratak otpisanih”, „Obećana zemlja“, „Ženska priča“, ali i u serijama „Mješoviti brak“, „Policajac sa Petlovog brda“, „Selo gori, a baba se češlja“, „Koreni“, „Pogrešan čovek“, „Tajne vinove loze“ i mnogim drugim.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.