VELIKI BRAT NIJE POČETAK RIJALITIJA U SRBIJI: Moćno ime otkrilo SVE!Svi smo gledali tu emisiji a nismo ZNALI NIŠTA
Foto: Printskrin/B92

šok

VELIKI BRAT NIJE POČETAK RIJALITIJA U SRBIJI: Moćno ime otkrilo SVE!Svi smo gledali tu emisiji a nismo ZNALI NIŠTA

Ognjen je otkrio da se već 28 godina bavi novinarstvom, ali da im trenutna situacija sa korona virusom dosta otežava rad

Objavljeno:

Voditelj i prepoznatljivo lice Televizije Pink, Ognjen Amidžić se gostujući u emisiji "Novo jutro" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape prisetio kako je izgledala njegova prva emisija na Tv Pink.

Prvo je bilo ono ja sam u krevetu, tad sam bio u pidžami. Imao sam kadu, džak za boks, fliper. Kad sad pogledaš, to je bio neki početak rijalitija, da tako kažem. To je bilo ono, upalimo kameru u 9 ujutru i šta se desi, desi se. Kadu sam imao, tačno. Kupao sam se u kadi. Gosti su poštovali taj neki fazon, dolazili u pidžamama ili spavaćicama, sviralo se, pevalo - prisetio se Amidžić.

Ognjen je otkrio da se već 28 godina bavi novinarstvom, ali da im trenutna situacija sa korona virusom dosta otežava rad.

- Korona nam je otežala rad. Ja stvarno 98% emisija radim uživo. I zamislite u dva, tri popodne gost se javi "Ja imam temperaturu". Onda zovi, snalazi se, pakuj, prepakuj - objasnio je Amidžić.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Emisija "Amidži šou" svakog utorka beleži veliku gledanost već dugi niz godina, a Amidžić kaže da se trudi da svaka sezona bude drugačija od prethodne.

- Moram da kažem da je gostovanje premijerke Ane Brnabić od pre dve nedelje baš dobro prošlo. To rade i u svetu, poenta je da pokažemo da se oni bave politikom, ali da su ovako normalni ljudi, duhoviti, zanimljivi - rekao je Ognjen Amidžić.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.